Hoe SiriusXM op Alexa te spelen

Inhoudsopgave:

Hoe SiriusXM op Alexa te spelen
Hoe SiriusXM op Alexa te spelen
Anonim

Wat te weten

  • Navigeer in de Alexa-app naar Options > Settings > Music.
  • Selecteer en activeer de SiriusXM Alexa Skill.
  • Log in op uw SiriusXM-account en u bent klaar om te beginnen met luisteren.

Dit artikel legt uit hoe je SiriusXM kunt gebruiken op Alexa-apparaten zoals de Amazon Echo. SiriusXM is geen gratis service en je moet een account hebben (met een abonnement) om het daadwerkelijk op Alexa te gebruiken.

Luisteren naar SiriusXM op een Amazon Echo

Gelukkig is het streamen van SiriusXM op een Alexa-apparaat eenvoudig, en je hoeft alleen je SiriusXM-account te verbinden met je Alexa (via een Alexa Skill) voordat je je Alexa kunt vragen om dingen van SiriusXM af te spelen zoals jij zou doen met elke andere muziekstreamingservice.

  1. Selecteer in de Alexa-app Options.
  2. Kies Instellingen.

    Image
    Image
  3. Binnen Instellingen ga je naar het tabblad Muziek & Podcasts. Hier ziet u een lijst met muziekservices. Zoek naar SiriusXM in de lijst.

    Image
    Image
  4. Schakel de SiriusXM-vaardigheid in en meld u aan bij uw SiriusXM-account om SiriusXM en Alexa te verbinden.
  5. Zodra de vaardigheid is ingeschakeld en u zich hebt aangemeld bij uw SiriusXM-account, wordt uw account gekoppeld. Je kunt nu eenvoudig je Alexa-apparaat vertellen om iets van Sirius af te spelen.

    Hoewel elke service zijn eigen stijl van spraakopdrachten heeft, kun je deze lijst met basisopdrachten voor muziekservices bekijken om te zien wat voor soort inhoud je Alexa kunt laten doen met SiriusXM. Als je echter geen spraakopdrachten wilt gebruiken om Sirius op Alexa te bedienen, kun je de Alexa-app gebruiken.

SiriusXM Amazon Alexa tips en trucs

Als je SiriusXM en Alexa gebruikt, onthoud dan dat je songtitels, albumhoezen en songteksten (indien aangeboden) in de Alexa-app kunt bekijken wanneer er iets speelt, of als je een Echo Show hebt, je kunt zien deze informatie op het scherm.

Als je muziek afspeelt met SiriusXM, kun je niet alleen het volume aanpassen, maar ook spelen met de Alexa Equalizer. Dit is een geweldige manier om alles waar je naar luistert meer naar je zin te laten klinken door de bas te versterken, de hoge tonen aan te passen en al die goede EQ.

Ten slotte, als je verschillende muziekstreamingservices gebruikt met Alexa, zal het afhankelijk zijn van je Standaardmuziekservice als je Alexa vertelt iets af te spelen, tenzij anders aangegeven, dus je Als u van plan bent regelmatig gebruik te maken van SiriusXM, wilt u SiriusXM veranderen in uw standaardmuziekservice.

FAQ

    Waarom speelt Alexa mijn SiriusXM niet af?

    Controleer je wifi-verbinding en schakel vervolgens de SiriusXM Alexa-vaardigheid uit en weer in. Als je problemen hebt met meerdere vaardigheden, probeer dan je Alexa-apparaat te resetten.

    Hoe verbind ik Alexa met een Bluetooth-luidspreker?

    Als u Alexa wilt verbinden met een Bluetooth-luidspreker, gaat u in de Amazon Alexa-app naar Apparaten > Apparaat toevoegen. Zet je Bluetooth-luidspreker in de koppelingsmodus, tik op Bluetooth-luidspreker in de Alexa-app en kies vervolgens de luidspreker uit de lijst.

    Hoe luister ik online naar SiriusXM-radio?

    U kunt online naar SiriusXM-radio luisteren door naar SiriusXM.com te gaan. Ga naar Mijn account beheren > Aanmelden > Registreer nu en voer uw gegevens in.

Aanbevolen: