Hoe Alexa Games op je smartphone te spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa Games op je smartphone te spelen
Hoe Alexa Games op je smartphone te spelen
Anonim

Wat te weten

  • Open de Alexa app op je telefoon. Tik op de knop Menu en selecteer Skills & Games in het vervolgkeuzemenu. Veeg naar links om door games te bladeren.
  • Als je een spel vindt dat je wilt spelen, tik je op Inschakelen. Nadat het spel is ingeschakeld, tik je op de Alexa-knop onder aan het scherm.
  • Als er een zwart scherm verschijnt, zeg je iets als "Alexa, speel [game name]" om het spel te spelen.

Dit artikel legt uit hoe je Alexa-games op je smartphone kunt spelen met de Amazon Alexa-app voor Android- en iOS-telefoons.

Alexa-games spelen op je smartphone

Alexa biedt een breed scala aan games die je speelt met alleen het geluid van je stem. Deze entertainmentopties zijn vaak toegankelijk via een Alexa-apparaat zoals de Amazon Echo, maar je kunt ook Alexa-games spelen op je smartphone in de Amazon Alexa-app.

Volg deze stappen om games te spelen met de Amazon Alexa-app.

  1. Lanceer de Amazon Alexa app, die geïnstalleerd had moeten zijn op je Android- of iOS-telefoon of -tablet toen je je Alexa-apparaat voor het eerst instelde.
  2. Als daarom wordt gevraagd, logt u in met uw Amazon-accountgegevens.
  3. Tik op de knop Menu, weergegeven door twee-en-een-halve horizontale lijnen in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  4. Wanneer het vervolgkeuzemenu verschijnt, selecteert u de Skills & Games optie.

    Image
    Image
  5. Er worden nu verschillende Alexa-games weergegeven, te vinden onder de volgende kopjes: Staff Picks en Alexa, What Are Your Games Skills? Veeg naar links om door deze games te bladeren en vaardigheden te selecteren die u mogelijk interesseren. Dit geeft meer informatie, waaronder een gedetailleerd overzicht, spelerrecensies, leeftijdsclassificaties en meer. Het zal ook de syntaxis weergeven die nodig is om dat respectievelijke spel te spelen.
  6. Als je een game vindt die je wilt spelen, tik je eerst op de ENABLE-knop om deze te activeren in je Alexa-vaardighedenprofiel. Bij sommige games wordt u gevraagd om u een tweede keer aan te melden bij uw Amazon-account voor koppelingsdoeleinden.
  7. Zodra een spelvaardigheid is ingeschakeld, tik je op de Alexa-knop - onderaan het scherm in het midden van een rij pictogrammen en weergegeven door een aquablauwe cirkel met een tekstballon erin.

    Image
    Image
  8. Er zou nu een zwart scherm moeten worden weergegeven, met onderaan een veelkleurige volume-invoerindicator. Spreek de juiste syntaxis uit om het spel te beginnen, zoals Alexa, Play Jeopardy!

    Image
    Image
  9. Het spel begint nu op je Android- of iOS-apparaat.

Aanbevolen: