Thema's wijzigen in Firefox

Inhoudsopgave:

Thema's wijzigen in Firefox
Thema's wijzigen in Firefox
Anonim

Wat te weten

  • Open Firefox en selecteer Menu (drie regels) > Customize. Selecteer onder aan het aanpassingsvenster Thema's.
  • Selecteer Get More Themes om de themabibliotheek te openen. Blader door thema's > selecteer een categorie om te verkennen.
  • Om een thema te installeren, selecteer Install Theme onder het voorbeeld.

Dit artikel legt uit hoe u Firefox kunt personaliseren door uw Firefox-thema te wijzigen.

Hoe u uw Firefox-thema kunt wijzigen

Firefox heeft een hele bibliotheek met thema's, vaak Firefox-persona's genoemd, die je kunt toevoegen om het hele uiterlijk van je browser te herzien.

  1. Open Firefox en selecteer het drieregelige menu pictogram in de rechterbovenhoek van het venster.

    Image
    Image
  2. Selecteer Aanpassen in het menu. Ernaast staat een penseelpictogram.

    Image
    Image
  3. Het tabblad Aanpassing wordt geopend. Hier kunt u veel van het uiterlijk en de functionaliteit van uw browser aanpassen. Sleep een van de pictogrammen in de hoofdtekst van het venster naar uw werkbalk om er een vaste waarde van te maken.
  4. Onderaan het venster ziet u een aantal selectievakjes waarmee u het uiterlijk van uw Firefox-venster een beetje kunt wijzigen. Er zijn ook drie vervolgkeuzemenu's. Selecteer Thema's.

    Image
    Image
  5. Het menu toont de drie standaardthema's bovenaan. Daaronder stelt Firefox enkele populaire thema's voor, maar selecteer in plaats daarvan Get More Themes onderaan het venster.

    Image
    Image
  6. Firefox zal nog een ander tabblad openen met zijn themabibliotheek. In het midden van de pagina staan links naar categorieën zodat u beter iets kunt vinden dat u leuk vindt. Het onderste gedeelte van de pagina is onderverdeeld in rijen met aanbevolen, best beoordeelde en trending thema's. Selecteer de categorie die u wilt verkennen.

    Image
    Image
  7. Je vindt dezelfde structuur met drie rijen op je categoriepagina. Selecteer Meer zien in de rechterbovenhoek van elke rij om de volledige lijst voor elke rij te krijgen.

    Image
    Image
  8. De volgende pagina bevat een meer complete lijst van thema's en geeft een kleine preview van uw thema in een standaard Firefox-layout. Selecteer een thema dat u mogelijk wilt installeren.

    Image
    Image
  9. Op de pagina van het thema zie je er meer informatie over, inclusief een meer gedetailleerd overzicht van de waardering van het thema en extra thema's door dezelfde ontwerper. Om je thema te installeren, selecteer Install Theme onder het themavoorbeeld.

    Image
    Image
  10. Firefox zal uw thema automatisch installeren en toepassen.

    Image
    Image
  11. Je kunt je thema's op elk moment wijzigen en er meerdere tegelijk installeren. Keer terug naar het tabblad Aanpassing van Firefox en selecteer Themes > Manage.
  12. Hier zie je een lijst met al je geïnstalleerde thema's. Selecteer gewoon Enable naast degene die je wilt gebruiken. Als je ooit een thema wilt verwijderen, selecteer dan Remove.

    Image
    Image

Aanbevolen: