Verberg het voorbeeldvenster en verwijder e-mail zonder het te openen

Inhoudsopgave:

Verberg het voorbeeldvenster en verwijder e-mail zonder het te openen
Verberg het voorbeeldvenster en verwijder e-mail zonder het te openen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de verticale lijn tussen de berichtenlijst en het voorbeeldvenster en sleep naar links totdat het voorbeeld verdwijnt.
  • Om meerdere e-mails uit de berichtenlijst te verwijderen, selecteert u de berichten die u wilt verwijderen > Delete.
  • Om het voorbeeldvenster terug te brengen, selecteert en sleept u naar links vanaf de rechterrand van de Mail-interface.

Dit artikel legt uit hoe u het voorbeeldvenster van de Mail-toepassing kunt verbergen, zodat u verdachte e-mails kunt verwijderen zonder ze te openen. Instructies hebben betrekking op Mail op Mac in OS X Tiger en latere OS X- en macOS-versies.

Verwijder het berichtvoorbeeldvenster

Als je Mail op Mac opent, zie je standaard de Mail-zijbalk aan de linkerkant van de Mail-interface. (Als u deze zijbalk niet ziet, selecteert u Mailboxen op de Favorieten-balk, die zich onder de werkbalk bevindt.) Wanneer u een mailbox selecteert in de Mail-zijbalk, wordt elk e-mailbericht in die mailbox verschijnt in een lijst, inclusief de afzender en het onderwerp van het bericht, de datum waarop u de e-mail hebt ontvangen en, afhankelijk van uw instellingen, de eerste regel of zo van de hoofdtekst van de e-mail.

Image
Image

Wanneer u een e-mail selecteert in de berichtenlijst, wordt de e-mail geopend in het berichtvoorbeeldvenster.

Image
Image

Om het berichtvoorbeeldvenster in Mail op Mac te verbergen, selecteert u de verticale lijn die de lijst met berichten scheidt van het berichtvoorbeeld en sleept u de lijn naar rechts totdat het berichtvoorbeeldvenster verdwijnt.

E-mails verwijderen zonder voorbeelden te zien

Als u meerdere e-mails uit de berichtenlijst wilt verwijderen, selecteert u het bericht dat u wilt verwijderen en drukt u vervolgens op de toets Delete.

Om meerdere berichten te selecteren, houdt u de Command-toets ingedrukt terwijl u berichten selecteert. Om een reeks berichten te selecteren, houdt u de Shift-toets ingedrukt, selecteert u het eerste bericht in het bereik en selecteert u vervolgens het laatste bericht in het bereik.

Bottom Line

Om het berichtvoorbeeldvenster terug te brengen, beweegt u de muisaanwijzer naar de uiterst rechtse rand van de Mail-interface totdat de cursor verandert in een naar links wijzende pijl. Selecteer en sleep naar links om het berichtvoorbeeld weer te geven.

Waarom het voorbeeldvenster uitschakelen?

Mail op Mac in Mac OS X en macOS geeft standaard e-mailberichten weer wanneer u een e-mail selecteert in de berichtenlijst. Het toont ook alle e-mails die u selecteert, zelfs als u berichten selecteert om te verwijderen. Voor privacy en veiligheid wilt u misschien geen voorbeelden van uw e-mails. Als u bijvoorbeeld een verdachte e-mail opent, kan de afzender weten dat u deze hebt geopend, waardoor een actief e-mailadres wordt bevestigd. Of je wilt niet dat anderen je berichten zien.

Aanbevolen: