Verberg vrienden op Facebook om te voorkomen dat je berichten ziet die je niet leuk vindt

Inhoudsopgave:

Verberg vrienden op Facebook om te voorkomen dat je berichten ziet die je niet leuk vindt
Verberg vrienden op Facebook om te voorkomen dat je berichten ziet die je niet leuk vindt
Anonim

Iemand verbergen op Facebook is een vaardigheid die het waard is om te leren, omdat het de oninteressante statusupdates in je nieuwsfeed vermindert. Wanneer je een vriend verbergt, betekent dit dat je verbergt wat ze schrijven, zodat het niet in je nieuwsfeed wordt weergegeven. Je blijft Facebook-vrienden en kunt elkaar op elk moment berichten.

Hoe verberg je een Facebook-vriend?

Er zijn drie manieren om vrienden en pagina's uit je nieuwsfeed te verbergen:

  • Verberg bericht: verberg een specifiek bericht in je nieuwsfeed. Je zult het niet meer zien.
  • Snooze voor 30 dagen: zie 30 dagen geen berichten van een vriend.
  • Unfollow: zie alleen de statusupdates van een vriend als je naar hun tijdlijn gaat, niet in je nieuwsfeed.

Verberg een specifiek bericht

Wat kun je doen om te voorkomen dat je herhaaldelijk een bericht ziet waar je kippenvel van krijgt, of een bericht dat je om welke reden dan ook niet in je feed wilt zien? Verberg het.

Selecteer in je nieuwsfeed de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek van het bericht dat je wilt verbergen. Selecteer vervolgens Verberg bericht. Het wordt niet meer in je feed weergegeven.

Image
Image

Verberg een vriend door ze 30 dagen te snoozen

Sommige Facebook-vrienden posten te veel en je wordt moe van het zien van hun statusupdates. Je kunt ervoor zorgen dat hun berichten 30 dagen lang niet in je nieuwsfeed worden weergegeven. Het kan zijn dat u hun updates mist wanneer de 30 dagen voorbij zijn. Zo niet, dan kun je ze nog 30 dagen snoozen.

Selecteer in je nieuwsoverzicht de drie horizontale stippen boven aan een bericht van een vriend die je wilt snoozen. Selecteer vervolgens Naam snoozen voor 30 dagen, waarbij Naam de naam is van de vriend die je 30 dagen wilt snoozen of niet meer wilt volgen.

Image
Image

Vrienden niet meer volgen uit je nieuwsoverzicht

Je kunt iemand volledig ontvolgen, wat betekent dat je geen van hun statusupdates in je nieuwsfeed zult zien, tenzij je besluit ze te volgen.

Selecteer in je nieuwsoverzicht de drie horizontale stippen bovenaan een bericht van een vriend die je niet meer wilt volgen. Selecteer Naam ontvolgen, waarbij Naam de naam is van de vriend die je niet meer wilt volgen.

Image
Image

Als je iemand niet meer volgt, wil dat nog niet zeggen dat je hem of haar ontvriendt. Het betekent dat je hun statusupdates niet in je nieuwsfeed ziet.

Vrienden niet meer volgen van hun profielpagina

Je kunt een vriend of een pagina ook niet meer volgen door naar hun profielpagina te gaan. Selecteer op hun profielpagina het pictogram person en selecteer Unfollow in het vervolgkeuzemenu.

Image
Image

Pas op dat je niet per ongeluk op Ontvriend tikt, want het staat er precies onder Unfollow.

Is ontvrienden makkelijker?

Je denkt misschien dat het makkelijker is om iemand te ontvrienden dan hem te verbergen voor je tijdlijn, maar dat is niet zo. Verbergen is een proces in twee stappen dat je vanuit je nieuwsfeed kunt doen, terwijl ontvrienden een proces in drie stappen is waarbij je naar de profielpagina of tijdlijn van de persoon moet gaan.

Hoewel er veel discussie is over Facebook-verslaving en de waarde van een Facebook-vriendschap, zijn er veel voordelen aan het onderhouden van die elektronische verbindingen.

Wanneer je bepaalde vrienden, pagina's en berichten verbergt, kun je je op je gemak voelen om verbonden te blijven met je vele kennissen en vrienden op Facebook.

Aanbevolen: