Nintendo Surprise lanceert demo voor nieuwe 'Kirby'-game

Nintendo Surprise lanceert demo voor nieuwe 'Kirby'-game
Nintendo Surprise lanceert demo voor nieuwe 'Kirby'-game
Anonim

Nintendo's aanstaande Switch-exclusieve Kirby and the Forgotten Land heeft al veel buzz vergaard, want het is de eerste keer dat de roze puffball de hoofdrol speelt in een 3D-platformavontuur, en nu kun je zelf zien of het waarmaakt naar de hype.

Het bedrijf heeft zojuist een vlezige demo naar de Nintendo eShop gebracht die iedereen kan spelen, bestaande uit drie delen van de game en co-op voor twee spelers met hetzelfde systeem mogelijk maakt. Deze demo beantwoordt een aantal lang gekoesterde vragen over Kirby's laatste uitstapje.

Image
Image

Allereerst is het een standaard 3D-platformgame en geen open-wereldavontuur. Met andere woorden, verwacht een wereldkaart voor het kiezen van niveaus.

Ook, hoewel je kunt samenwerken, zijn er geen twee Kirby's toegestaan. De tweede speler vecht als oude bondgenoot Waddle Dee. Coöp is ook alleen lokaal en er is geen online component, voor het geval je net dat Nintendo Online-abonnement opnieuw hebt verhoogd.

Anders vind je veel van wat je gewend bent van tentpole Nintendo-games. Er zijn meerdere moeilijkheidsgraden voor verschillende soorten spelers, geheimen en leuke afleidingen om elke hoek, en enkele lichte RPG-elementen met Kirby's beruchte kopieervaardigheid.

De demo pronkt ook met de gloednieuwe Mouthful-modus, waarin Kirby letterlijk gigantische items zoals auto's eet om hun krachten te krijgen.

Image
Image

Een vertegenwoordiger van Nintendo vertelde Lifewire dat de voortgang van de demo helaas niet wordt overgedragen naar het hoofdspel en als een eigen entiteit moet worden beschouwd. Toch is de game een snelle 3D-platformgame, dus het is onwaarschijnlijk dat je geïrriteerd zult zijn als je deze niveaus in het eindproduct tegenkomt.

De demo is nu beschikbaar via de Switch eShop en de volledige game komt uit op 25 maart.

Aanbevolen: