Hoe voeg je een Pinterest-tabblad toe aan je Facebook-pagina

Inhoudsopgave:

Hoe voeg je een Pinterest-tabblad toe aan je Facebook-pagina
Hoe voeg je een Pinterest-tabblad toe aan je Facebook-pagina
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Woobox.com en maak een account aan. Selecteer Statische tabbladen > Maak een nieuw tabblad > Pinterest-tabblad.
  • Vul je Pinterest-gebruikersnaam > in en selecteer Save Settings. Selecteer op Facebook.com Pinterest tab.

Dit artikel legt uit hoe je een Pinterest-tabblad toevoegt aan de linkerkolom van je Facebook-pagina, zodat fans kunnen klikken om je nieuwste Pinterest-pins te zien. We gebruiken hiervoor een app van derden genaamd Woobox.

Een Pinterest-tabblad toevoegen aan uw Facebook-pagina met Woobox

Laat de fans van je Facebook-pagina op de hoogte zijn van je Pinterest-profiel, zodat ze je kunnen volgen op Pinterest. Hoe meer Facebook-fans je volgen op Pinterest, hoe groter de kans dat ze je pins zien en opslaan op hun borden, wat kan resulteren in meer saves, volgers en doorkliks.

  1. Navigeer naar Woobox.com in een webbrowser.

    Image
    Image
  2. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek en maak een account aan.

    Image
    Image

    Aangezien je Woobox moet integreren met je Facebook-account, maak je je account aan door Aanmelden bij Facebook te selecteren. Als je ervoor kiest om een gewoon Woobox-account aan te maken met je e-mailadres, moet je je Facebook-account later in het proces integreren.

  3. Nadat u bent aangemeld bij uw nieuwe Woobox-account, selecteert u Statische tabbladen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Maak een nieuw tabblad en selecteer Pinterest Tab in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  5. Voer uw Pinterest-gebruikersnaam in het veld naast https://pinterest.com/.

    Image
    Image

    Als je een geüpgraded account hebt, selecteer je Mobiele toegang om het in te schakelen en fans je Pinterest-tabblad op mobiel te laten zien. Je kunt ook Toon alle prikborden selecteren om je borden weer te geven versus Pins van prikbord tonen om de pinnen van een specifiek bord weer te geven.

  6. Selecteer Instellingen opslaan.
  7. Navigeer in een nieuw browsertabblad of -venster naar uw Facebook-pagina en selecteer het Pinterest-tabblad dat in het linkermenu verschijnt.

    Image
    Image

    Een snellere manier om het Pinterest-tabblad te zien, is door Tabblad weergeven op Facebook onder de Pinterest-titel op Woobox te selecteren.

  8. Je borden of pins van je Pinterest-profiel worden op dit tabblad weergegeven.

    Image
    Image

    Je fans kunnen je borden bekijken op dit Pinterest-tabblad, net zoals ze dat op Pinterest doen. Wanneer ze op een bord klikken, blijven ze op je Facebook-pagina en op het tabblad worden de pinnen voor dat bord weergegeven.

    Als ze op een speld klikken, wordt er een nieuw browsertabblad geopend, met de speld op Pinterest.com.

    Als je al je borden op je Pinterest-bord weergeeft in plaats van de pinnen van een specifiek bord, geeft de volgorde van de borden mogelijk niet weer hoe je ze op je Pinterest-profiel hebt gerangschikt. Je kunt ze niet op het Pinterest-tabblad van je Facebook-pagina slepen zoals je op je Pinterest-profiel kunt doen om ze opnieuw te ordenen.

Beheer het Pinterest-tabblad van uw Facebook-pagina

Als je iets wilt veranderen aan het Pinterest-tabblad van je Facebook-pagina, log dan in op je account op Woobox.com en ga naar de Static Tabs pagina om je huidige tabbladen te zien. Selecteer vervolgens Bewerk Tab om de details te bewerken.

Je kunt ook Beheren > Stats selecteren bovenaan om de weergaven, bezoeken en likes te zien die je Pinterest-tabblad genereert. Als je besluit je Pinterest-tabblad te verwijderen, selecteer je Remove App.

Woobox kan ook tabbladen toevoegen aan je Facebook-pagina voor Twitter, Instagram en YouTube. Volg de bovenstaande instructies voor elk, behalve selecteer Twitter, Instagram of YouTube en vul de juiste details in.

Aanbevolen: