Voeg een afzender of ontvanger toe aan uw Yahoo Mail-contacten

Inhoudsopgave:

Voeg een afzender of ontvanger toe aan uw Yahoo Mail-contacten
Voeg een afzender of ontvanger toe aan uw Yahoo Mail-contacten
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de naam van het contact dat u wilt toevoegen. Kies het three-dot pictogram > Add Sender to Contacts. Voer details in en selecteer Save.
  • Voeg alle nieuwe ontvangers toe: Ga naar Instellingen > Meer instellingen > E-mail schrijven > Nieuwe ontvangers automatisch toevoegen aan Contacten > Opslaan.
  • Contacten bewerken: Selecteer het Contacts icoon en kies een contact om te bewerken. Selecteer three-dot icon > Bewerk contact. Voer details in en selecteer Save.

Wanneer u een e-mail opent of een bericht verzendt, kunt u de contactpersoon snel toevoegen aan uw Yahoo Mail-contactpersonenlijst met Yahoo Classic Mail. U hoeft Contacten niet te openen en de informatie handmatig in te voeren. Yahoo Mail kan die informatie automatisch uit een e-mail genereren.

Leer hoe u een afzender of ontvanger toevoegt aan Contacten, hoe u alle nieuwe e-mailadressen toevoegt aan Contacten en hoe u uw lijst met contactpersonen bewerkt met Yahoo Classic Mail.

Een afzender of ontvanger toevoegen aan Yahoo Classic Mail-contacten

Om snel de afzender of ontvanger van een e-mail toe te voegen aan uw klassieke Yahoo Mail-adresboek:

  1. Open het e-mailbericht.
  2. Selecteer de naam van de persoon die je aan je adresboek wilt toevoegen. Het maakt niet uit of de persoon de afzender was of niet. Zolang de naam er is, kunt u deze selecteren.

    Image
    Image
  3. Selecteer het Meer pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het berichtvenster om een lijst met acties te openen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Voeg afzender toe aan contacten onderaan de lijst.
  5. Een deelvenster Contact maken wordt geopend aan de rechterkant van het venster met de naam ingevuld, samen met alle andere informatie die uit de e-mail is gehaald. Voer eventuele aanvullende informatie in die je hebt voor de contactpersoon die je wilt toevoegen, zoals een telefoonnummer, bijnaam of alternatief e-mailadres.

    Image
    Image
  6. Selecteer Opslaan. Er verschijnt een bericht met de mededeling dat het nieuwe contact is toegevoegd aan uw contactenlijst.

Voeg alle e-mailadressen toe aan Yahoo Classic Mail-contacten

Als u Yahoo Classic Mail gebruikt, kunt u er ook voor kiezen om het e-mailadres van elke nieuwe e-mailontvanger automatisch toe te voegen.

  1. Selecteer het Settings pictogram in de rechterbovenhoek van het Mail-scherm.

    Image
    Image
  2. Kies Meer instellingen onderaan de lijst.

    Image
    Image
  3. Selecteer het tabblad E-mail schrijven in het linkerdeelvenster van het venster.

    Image
    Image
  4. Bevestig dat Automatisch nieuwe ontvangers toevoegen aan Contacten is geselecteerd.
  5. Selecteer Opslaan.

Hoe Yahoo Mail-contacten te bewerken

Als je meer tijd hebt, wil je misschien extra informatie toevoegen aan de Contacten.

  1. Selecteer in uw e-mailscherm het Contacts pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Uw lijst met contacten wordt geopend in een nieuw venster aan de linkerkant van uw mailbox.

    Image
    Image
  2. Selecteer het contact dat u wilt bewerken. Het contact wordt geopend.
  3. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van het contactvenster en kies Bewerk contact in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  4. Een deelvenster Contact maken wordt geopend aan de rechterkant van het venster met de naam ingevuld, samen met alle andere informatie die uit de e-mail is gehaald. Voer eventuele aanvullende informatie in die je hebt voor de contactpersoon die je wilt toevoegen, zoals een telefoonnummer, bijnaam of alternatief e-mailadres.

  5. Selecteer Opslaan.

Aanbevolen: