Hoe voeg je een link toe aan een Instagram-verhaal

Inhoudsopgave:

Hoe voeg je een link toe aan een Instagram-verhaal
Hoe voeg je een link toe aan een Instagram-verhaal
Anonim

Wat te weten

  • Je hoeft niet langer 10.000 volgers te hebben of een geverifieerde gebruiker te zijn om een link naar je verhaal toe te voegen.
  • Tik gewoon om Een verhaal toevoegen > selecteer of neem een video op > klik op het linkpictogram> URL > typ of plak de URL.
  • Wanneer je je verhaal deelt, krijgen volgers een See More optie. Ze kunnen omhoog vegen om toegang te krijgen tot de link.

Zo voeg je links toe aan Instagram Stories.

Hoe plaats je een link op je Instagram-verhaal

Je kunt een link naar je verhaal toevoegen om je website, blog of zelfs een YouTube-kanaal te promoten.

  1. Tik in de Instagram-app om Een verhaal toevoegen.
  2. Selecteer of neem de video op die je aan je verhaal wilt toevoegen. Om meerdere items te selecteren, tikt u op het eerste item en houdt u dit vast.

    Je kunt ook meerdere foto's selecteren en Instagram rolt er doorheen tijdens het verhaal, zodat ze allemaal een bepaalde hoeveelheid tijd hebben om te laten zien.

  3. Zodra je je selecties hebt gemaakt, ga je naar het bewerkingsscherm waar je filters, geluid, links, stickers, tekeningen, tekst en meer kunt toevoegen.

    Image
    Image
  4. Klik op het koppelingspictogram bovenaan de pagina en klik vervolgens op URL.
  5. Typ of plak de URL in het daarvoor bestemde veld en klik vervolgens op Gereed.

  6. Wanneer je je verhaal deelt, is er een See More optie onderaan de pagina waar gebruikers kunnen "vegen" om de klikbare link te zien.

FAQ

    Hoe voeg ik muziek toe aan een Instagram-verhaal?

    Om muziek toe te voegen aan een Instagram-verhaal, tik je na het maken van je verhaal op het Stickers-pictogram in het hoofdmenu, tik je op Muziek, en blader vervolgens naar de gewenste muziek. Tik op de albumomslag om deze aan je verhaal toe te voegen. Tik vervolgens op 15 en selecteer een tracklengte.

    Hoe voeg ik mijn eigen muziek toe aan een Instagram-verhaal?

    Probeer een app van derden die muziek toevoegt aan video's op sociale media, of gebruik een app zoals iMovie om een vooraf bewerkte video te maken om aan je verhaal toe te voegen.

    Hoe voeg ik een-g.webp" />

    Tik in je Instagram-verhaal op Maken. Selecteer het GIF-pictogram en zoek naar uw favoriete GIF's en voeg ze toe.

    Hoe voeg ik filters toe aan een Instagram-verhaal?

    Start Instagram en veeg naar links om toegang te krijgen tot de camera. Veeg door de pictogrammen onderaan en tik op het vergrootglas Zoek een filter en tik op de pijl omlaag om het te downloaden. Tik bij het maken van je verhaal op de smiley om het filter te openen en selecteer het vervolgens voor je video of foto.

Aanbevolen: