HTC kondigt verrassende smartphone aan die op metaverse is gericht

HTC kondigt verrassende smartphone aan die op metaverse is gericht
HTC kondigt verrassende smartphone aan die op metaverse is gericht
Anonim

Als je je de metaverse voorstelt, stel je je waarschijnlijk een meeslepende VR-installatie voor die rechtstreeks uit Ready Player One komt. Niet, weet je, een gewone smartphone.

HTC wil die perceptie echter veranderen door de op metaverse gerichte Desire 22 Pro-smartphone te lanceren, zoals beschreven op een bedrijfspagina. De telefoon is een vervolg op de Desire 21 Pro van vorig jaar en heeft inderdaad een aantal intrigerende metaverse-aangrenzende functies.

Image
Image

Allereerst kunnen gebruikers met de telefoon het metaverse ecosysteem van HTC, Viverse, bezoeken zonder dat ze een VR-headset nodig hebben. Met andere woorden, u kunt rechtstreeks vanuit de browser van de telefoon inchecken bij VR-gemeenschappen, hoewel integratiedetails schaars zijn.

Over headsets gesproken, HTC staat ook bekend om Vive VR-producten, die goed zouden moeten integreren met de Desire 22 Pro. In feite noemt het bedrijf de nieuwe telefoon de "perfecte metgezel" van zijn Vive Flow VR-bril, maar legt niet uit wat dat precies betekent, aangezien deze bril al is gekoppeld aan Android-telefoons om toegang te krijgen tot games en inhoud.

Wat betreft specificaties met betrekking tot het reguliere universum en niet de metaverse, dit is een regelrechte middenklasse-invoer. De telefoon heeft een Qualcomm Snapdragon 695 5G-chip, 8 GB RAM, 128 GB opslag, een 4, 520 mAh-batterij met omgekeerd draadloos opladen en een 6,6-inch display.

De HTC Desire 22 Pro heeft een drietal camera's aan de achterkant, met een 65-megapixel hoofdcamera voorop. Voor selfies is er een 32-megapixel camera aan de voorkant.

De telefoon wordt gelanceerd op 1 augustus en de prijs is goed, slechts $ 400.

Aanbevolen: