Een Apple Pencil opladen (elke generatie)

Inhoudsopgave:

Een Apple Pencil opladen (elke generatie)
Een Apple Pencil opladen (elke generatie)
Anonim

Wat te weten

  • Een Apple Pencil van de tweede generatie opladen: plaats deze op een ondersteunde iPad met Bluetooth ingeschakeld.
  • Een Apple Pencil van de eerste generatie opladen: verwijder de dop en sluit hem aan op een iPad Lighting-connectorpoort of een USB-lichtnetadapter.
  • Apple Pencil (1e generatie) heeft een zilveren band rond de punt, terwijl Apple Pencil (2e generatie) dat niet heeft.

Dit artikel behandelt hoe je de eerste en tweede generatie Apple Pencil oplaadt, hoe lang het duurt en wat je moet doen als een Apple Pencil niet oplaadt op een iPad. Het proces is voor elk model compleet anders, aangezien de Apple Pencil van de tweede generatie draadloos opladen ondersteunt, terwijl het model van de eerste generatie dat niet doet.

Hoe 2e generatie Apple Pencils op te laden

Nadat je klaar bent met het eerste koppelingsproces om je Apple Pencil op je iPad aan te sluiten, hoef je hem alleen nog maar op je Apple-tablet te plaatsen, rechts van het volume en de voeding. knoppen.

Image
Image

Het oplaadproces zou automatisch moeten beginnen en het batterijniveau van uw Apple Pencil van de tweede generatie zou kort op het scherm moeten worden weergegeven.

Zorg ervoor dat de Bluetooth van je iPad is ingeschakeld. Als dit niet het geval is, kan het uw Apple Pencil niet detecteren.

Hoe een 1e generatie Apple Pencil op te laden

In tegenstelling tot het nieuwere model van de tweede generatie, ondersteunt de Apple Pencil van de eerste generatie geen draadloos opladen en moet deze fysiek op uw iPad worden aangesloten om op te laden.

Image
Image

Om dit te doen, verwijdert u de dop boven de zilveren band om de Lightning-connector te onthullen en sluit u deze aan op uw iPad zoals u een oplaadkabel zou doen bij het opladen van uw iPad.

Een alternatieve manier om een Apple Pencil van de eerste generatie op te laden, is door de kleine Lightning-adapter te gebruiken die bij de Apple Pencil wordt geleverd.

Image
Image

Steek de Apple Pencil aan het ene uiteinde van de adapter, je Lightning-oplaadkabel in het andere en steek hem in een stroombron.

Kan ik mijn Apple Pencil opladen zonder oplader?

Gelukkig hebben noch de eerste, noch de tweede generatie Apple Pencils een oplader nodig om hun batterijen op te laden.

Zoals hierboven weergegeven, kun je de Apple Pencil van de tweede generatie draadloos opladen door hem op een compatibele iPad te plaatsen. De originele Apple Pencil kan rechtstreeks op de Lightning-poort van een iPad worden aangesloten om meer vermogen te krijgen.

Moet Apple Pencil echt opladen?

Ja. In tegenstelling tot andere stylussen die vervangbare batterijen gebruiken, hebben zowel de eerste als de tweede generatie Apple Pencils ingebouwde oplaadbare batterijen.

Het goede nieuws is dat de Apple Pencil ongeveer 12 uur meegaat als de batterij eenmaal volledig is opgeladen, dus je hoeft hem niet vaak op te laden.

Maak er een gewoonte van om de Apple Pencil van de tweede generatie op je iPad te plaatsen wanneer je hem niet gebruikt, en hij wordt opgeladen wanneer je hem nodig hebt.

Hoe lang duurt het om een Apple Pencil op te laden?

Het opladen van een Apple Pencil kan ongeveer 30 minuten duren, maar je hoeft niet te wachten tot hij 100 procent is voordat je hem gebruikt. Slechts 15 seconden opladen geeft u ongeveer 30 minuten stroom. U kunt het laadproces op elk moment stoppen.

Je kunt het laadniveau van je Apple Pencil controleren door de Batterijen-widget op je iPad te gebruiken.

Waarom laadt mijn Apple Pencil niet op mijn iPad?

Alleen de Apple Pencil van de tweede generatie ondersteunt draadloos opladen wanneer deze aan de bovenkant van een iPad is bevestigd, en alleen de volgende iPad-modellen ondersteunen deze functionaliteit voor draadloos opladen.

  • iPad Air (4e generatie)
  • iPad Pro 12,9-inch (3e en 4e generatie)
  • iPad Pro 11-inch (1e en 2e generatie)

Het plaatsen van de tweede generatie Apple Pencil bovenop een iPad die niet in de bovenstaande lijst staat, zal het oplaadproces niet starten.

Een Apple Pencil van de eerste generatie draadloos proberen op te laden met een van de bovenstaande iPad-modellen zal ook niet werken, omdat het eerste Apple Pencil-model geen draadloos opladen ondersteunt.

Als je nog steeds problemen hebt met het opladen van je Apple Pencil van de tweede generatie, controleer dan of je hem bovenop je iPad plaatst, naast de aan/uit- en volumeknoppen, en of Bluetooth is ingeschakeld. Zorg er ook voor dat uw iPad is ingeschakeld en zelf is opgeladen of is aangesloten op een voedingsbron. Een Apple Pencil laadt niet op als de iPad geen stroom krijgt.

FAQ

    Hoe verbind je Apple Pencil met iPad?

    Om Apple Pencil op iPad aan te sluiten, sluit je je Apple Pencil aan op de Lightning-poort van je iPad en tik je op Koppelen, of sluit je de Pencil aan op de zijkant van je iPad en tik je opVerbind.

    Welke iPads zijn compatibel met Apple Pencil?

    Afhankelijk van de generatie Apple Pencil die je hebt, zullen verschillende iPads ermee compatibel zijn. Raadpleeg de officiële Apple Pencil-compatibiliteitspagina van Apple om te zien welke Pencils met welke iPads werken.

Aanbevolen: