Een Apple TV-afstandsbediening opladen

Inhoudsopgave:

Een Apple TV-afstandsbediening opladen
Een Apple TV-afstandsbediening opladen
Anonim

Wat te weten

  • Sluit de Siri Remote aan op een stopcontact of computer met een Lightning-naar-USB-kabel.
  • Controleer de oplaadstatus door naar Instellingen > Afstandsbedieningen en apparaten > Remote te gaan.
  • Oudere Apple TV-afstandsbedieningen gebruiken een vervangbare CR 2032-batterij.

Als je een Apple TV van de 4e generatie of later gebruikt, wordt je gewaarschuwd wanneer je Siri Remote moet worden opgeladen. Hier leest u hoe u het weer aanzet.

Een Apple TV-afstandsbediening opladen

Je zult meldingen op je tv zien zodra de batterij van je Siri Remote tot 20% is gedaald. Om het opladen te starten, sluit u het ene uiteinde van een Thunderbolt-kabel (u zou er een bij uw Apple TV moeten hebben ontvangen) aan op de poort aan de onderkant van de afstandsbediening en sluit u het andere uiteinde aan op de USB-poort van een computer of een wandadapter.

De oplaadpoort bevindt zich op dezelfde plaats in zowel de eerste als de tweede generatie Siri Remote.

Image
Image

Hoe weet ik of mijn Apple TV Remote aan het opladen is?

De Siri Remote heeft geen fysieke indicator om aan te geven dat hij aan het opladen is, maar je ontvangt nog een melding op je tv dat hij is aangesloten op stroom. Kijk in de menu's op de Apple TV om de status en het huidige batterijniveau te controleren.

  1. Open de System app op het startscherm van je Apple TV.

    Image
    Image
  2. Selecteer Afstandsbediening en apparaten.

    Image
    Image
  3. Klik op Remote.

    Als je Siri Remote wordt opgeladen, bevat het pictogram rechts van Remote een bliksemschicht. Als dit niet het geval is, geeft een balk in het batterijsymbool het relatieve laadniveau aan.

    Image
    Image
  4. Het Battery Level item op dit scherm toont het exacte oplaadpercentage van uw Apple TV-afstandsbediening.

    Image
    Image

Bottom Line

Je hoeft de Siri Remote niet vaak op te laden; bij normaal gebruik moet een volledige lading enkele maanden duren voordat u waarschuwingen krijgt dat de batterij bijna leeg is. Het laadproces zelf duurt maar een uur of twee.

Hoe vervang ik de batterij in mijn Apple TV Remote?

Apple heeft de batterijen in de Siri-afstandsbedieningen van de eerste en tweede generatie niet ontworpen met het oog op vervanging. Zodra u een punt bereikt waarop het apparaat niet langer wordt opgeladen, is de eenvoudigste optie om een vervanging te kopen.

Echter, eerdere versies van de Apple TV Remote (bijvoorbeeld degene die werken met de tweede en derde generatie Apple TV) gebruiken een vervangbare CR 2032 knoopcelbatterij die je kunt verwisselen wanneer deze doodgaat. De afstandsbediening zelf is echter niet oplaadbaar.

FAQ

    Hoe koppel je een Apple TV-afstandsbediening?

    Om te koppelen, zet u eerst de Apple TV aan en zorgt u ervoor dat de afstandsbediening binnen een straal van drie tot vier inch is en naar de voorkant van het scherm wijst. Als u een afstandsbediening van de 2e generatie heeft, houdt u de Back-knop en de Volume Up-knop twee seconden ingedrukt. Als u een afstandsbediening van de eerste generatie heeft, houdt u de Menu-knop en de Volume omhoog-knop twee seconden ingedrukt.

    Hoe reset je een Apple TV-afstandsbediening?

    Als je een Siri-afstandsbediening of Apple TV-afstandsbediening hebt, gebruik dan de meegeleverde kabel en oplader om deze 30 minuten op te laden. Als u een Apple-afstandsbediening gebruikt, vervangt u de batterij. Probeer ook de Apple TV uit het stopcontact te halen en na ongeveer zes seconden weer aan te sluiten.

    Hoe kun je Apple TV resetten zonder de afstandsbediening?

    Een Apple TV gaat automatisch in de sluimerstand nadat deze een bepaalde tijd inactief is geweest. Als je echter niet zo lang wilt wachten, kun je hem resetten door hem uit het stopcontact te halen, zes seconden te wachten en hem weer aan te sluiten.

    Waar kun je de Apple TV-afstandsbediening kopen?

    Je kunt de Apple TV-afstandsbediening rechtstreeks bij Apple kopen of je kunt er een kopen bij externe retailers zoals Best Buy of Amazon.

Aanbevolen: