CTL biedt voordelige Chromebook met touchscreen

CTL biedt voordelige Chromebook met touchscreen
CTL biedt voordelige Chromebook met touchscreen
Anonim

CTL onthulde plannen om een nieuwe 14-inch Chromebook toe te voegen aan zijn PX14-serie, dit keer met een touchscreen.

De aankondiging beschrijft de nieuwe PX14EX Chromebook met touchscreen, die "moeiteloze" multitasking biedt, samen met de nieuwste connectiviteits- en beveiligingstechnologie. Net als de rest van de lijn, heeft de PX14EX ook een slank en lichtgewicht ontwerp (CTL schat hem op ongeveer 3,64 pond) voor gemakkelijker draagbaarheid.

Image
Image

De laptop bevat een energiezuinige Intel Jasper Lake N5100 quad-coreprocessor, die behoorlijke snelheden biedt zonder al te veel energie te verbruiken. Het wordt ook geleverd met 8 GB RAM en 64 GB intern geheugen. Wat externe elementen betreft, zijn er poorten voor één USB 3.1-apparaat, twee USB-C-aansluitingen, één audio-aansluiting en één poort voor een digitale microfoon.

De opvallende functie, het 14-inch Full HD-touchscreen van de PX14EX, is 1920 x 1080 pixels bij maximaal 1080p. En natuurlijk werkt het als een touchscreen.

Image
Image

Volgens schattingen van CTL zal de PX14EX Chromebook met touchscreen ook een redelijk gemiddelde houdbaarheid hebben in vergelijking met andere Chromebook-modellen. Het huidige plan is, zoals vermeld, om de automatische update-ondersteuning tot juni 2029 voort te zetten, waardoor kopers iets minder dan zeven jaar dekking krijgen.

Je kunt de PX14EX Chromebook met touchscreen rechtstreeks bij CTL bestellen voor $ 499, hoewel er momenteel een korting van $ 100 is die het terugbrengt naar $ 399. CTL verwacht dat de leveringen ergens in september zullen arriveren.

Aanbevolen: