JBL brengt krachtige oordopjes uit met een innovatief oplaadetui met touchscreen

JBL brengt krachtige oordopjes uit met een innovatief oplaadetui met touchscreen
JBL brengt krachtige oordopjes uit met een innovatief oplaadetui met touchscreen
Anonim

JBL heeft zojuist de Tour Pro 2 draadloze oordopjes aangekondigd, compleet met een oplaadetui met touchscreen.

Het bedrijf noemt het 's werelds eerste slimme oplaadcassette'. De behuizing heeft een 1,45-inch LED-touchscreen met bedieningsmethoden die vergelijkbaar zijn met een smartwatch, waardoor gebruikers het volume kunnen wijzigen, streaming-apps kunnen bedienen en zelfs oproepen en meldingen van sociale media kunnen ontvangen.

Image
Image

Natuurlijk laadt het hoesje ook, weet je, de oordopjes op, maar met de touchscreen-bediening kun je je telefoon goed in zijn verborgen gat houden terwijl je toch enkele van de meest gebruikte functies behoudt.

De vooruitstrevende specificaties beginnen en eindigen niet met de behuizing, omdat de oordopjes er ook behoorlijk krachtig uitzien. Ze zijn compatibel met Bluetooth 5.3 LTE en beschikken over 10 mm-drivers voor een betere geluidskwaliteit, vergeleken met 6,8 mm in de vorige versie.

De oordopjes gaan tien uur mee per oplaadbeurt, waarbij de case vier keer volledig kan worden opgeladen voordat hij naar een stopcontact moet. Dat is 40 uur gebruik, een toename ten opzichte van de zes uur per oplaadbeurt van de oordopjes en 32 uur per case-oplading van het laatste model.

JBL's Tour Pro 2-oordopjes bevatten actieve ruisonderdrukkingstechnologie (ANC) en zes ingebouwde microfoons. Men zou echter aannemen dat het inschakelen van ANC de geadverteerde levensduur van de batterij aanzienlijk zal verkorten.

Dus hoeveel zal deze nieuwste innovatie op het gebied van oplaadetuitechnologie voor oordopjes je tegenhouden? De Tour Pro 2 draadloze oordopjes kosten $ 250 en zijn verkrijgbaar in zowel champagne als zwart, met bijpassende hoesjes. Bestellingen beginnen vandaag.

Aanbevolen: