Paww Wavesound 3 Review: voordelige hoofdtelefoon

Inhoudsopgave:

Paww Wavesound 3 Review: voordelige hoofdtelefoon
Paww Wavesound 3 Review: voordelige hoofdtelefoon
Anonim

Bottom Line

De Paww Wavesound 3 biedt uitstekend geluid, comfort en een duurzaam ontwerp voor een betaalbare prijs. De actieve ruisonderdrukking, de batterijduur en het draadloze bereik zijn echter ondermaats. Ondanks deze kanttekeningen biedt deze hoofdtelefoon nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Paww WaveSound 3

Image
Image

We hebben Paww Wavesound 3 gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De hoeveelheid en variëteit aan budgetgerichte hoofdtelefoons kan echt ontmoedigend zijn. Er zijn veel onbekende merken die er zijn, hun kwaliteit is vaak dubieus, en veel komen met serieuze kanttekeningen. Op papier biedt de Paww Wavesound 3 hoogwaardige functies voor een betaalbare prijs, maar kunnen ze concurreren met de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

Ontwerp: Solide constructie

De Paww Wavesound 3 voelt stevig in elkaar aan en is grotendeels gebouwd om lang mee te gaan. De koptelefoon heeft een geruststellend gewicht en er is veel metaal in het frame en de oorstukken die bestand moeten zijn tegen de ontberingen van het dagelijks gebruik. Het enige punt van zorg voor mij in termen van bouwkwaliteit zijn de bedieningsknoppen, die een duidelijk misplaatste plasticachtige kwaliteit hebben die op gespannen voet staat met het anders premium ontwerp.

Gelukkig zijn die knoppen behoorlijk functioneel en gemakkelijk te gebruiken door alleen aan te raken. De actieve ruisonderdrukkingsschakelaar heeft enige kracht nodig om te activeren en maakt een vreselijk luide klik als je hem omdraait terwijl je de koptelefoon draagt. De 3,5 mm- en USB-oplaadpoorten bevinden zich op tegenoverliggende oortjes.

De Wavesound 3 is niet alleen duurzaam, maar ook heel draagbaar als over-ear hoofdtelefoon. Ze vouwen mooi neer en worden geleverd met een hoogwaardige hardshell-koffer die ze beschermt terwijl je op reis bent. De koffer is voorzien van een verwijderbaar klittenbandzakje om de meegeleverde USB-, AUX- en vliegtuigadapter mee te nemen. De koptelefoon is met 363 gram vrij licht, hoewel dit niet zo licht is als vergelijkbare on-ear koptelefoons in onze verzameling van de beste draadloze koptelefoons.

Image
Image

Bottom Line

Ik had geen problemen om de Paww Wavesound 3 aan mijn apparaten te koppelen, en er is geen app nodig om ze te gebruiken. Om ze op te laden, sluit u de hoofdtelefoon gewoon aan op een USB-poort met behulp van de meegeleverde kabel.

Comfort: zeer verstelbaar

Ik was blij met het brede aanpassingsbereik van de Wavesound 3. Ze passen gemakkelijk op mijn extra grote hoofd, maar passen ook op de meeste kleinere hoofdmaten. De gevoerde kunstleren oortjes en hoofdband waren goed gedempt en ik vond de koptelefoon comfortabel om te dragen gedurende lange tijd.

De Paww Wavesound 3 voelt stevig in elkaar aan en is gebouwd om lang mee te gaan.

Geluidskwaliteit: geweldige audio, zwakke ruisonderdrukking

De 40 mm-drivers van de Wavesound 3 waren verrassend goed in het reproduceren van een grote verscheidenheid aan muziek. De Wavesound 3 zorgde voor een goede helderheid over het hele bereik van hoge tonen tot middentonen tot bas; het is opmerkelijk goed afgerond. Ik begon mijn test met mijn gebruikelijke benchmarknummer; 2cello hoes van Thunderstruck. De Wavesound 3 produceerde een zeer respectabele reproductie van dit complexe stuk met zijn brede scala aan tonen.

Toen ik naar Hotel California van The Eagles luisterde, genoot ik van de toonscheiding en het ruime geluidsbeeld van de Wavesound 3. Een andere klassieker, Hip to be Square van Huey Lewis en het nieuws, profiteerden ook van het brede geluidsbeeld. Ik vond het vooral leuk hoe de koptelefoon de zang in dit nummer weergaf.

In een moderner rocknummer, Bamboozler van Goodbye June, ontdekte ik dat de Wavesound 3 zachtere segmenten iets beter weergaf dan meer rauwe delen. Dit werd bevestigd toen ik naar Weezers The End of the Game luisterde. Het is subtiel, maar ik gaf de voorkeur aan deze hoofdtelefoon voor schonere tonen. Young for a Day van The Rifles klonk geweldig met zijn akoestische instrumentals en heldere zang.

De gesprekskwaliteit met behulp van de geïntegreerde microfoons in de Wavesound 3 was erg goed. Mensen die ik belde om ze te gebruiken, konden me gemakkelijk verstaan en rapporteerden een heldere geluidskwaliteit.

Image
Image

De WaveSound 3 beschikt eigenlijk over actieve ruisonderdrukking (ANC), maar helaas is het verreweg de meest middelmatige actieve ruisonderdrukking die ik ooit heb meegemaakt. Het heeft zo weinig effect dat ik bij het omschakelen van de schakelaar die het in- of uitschakelde, eerst niet kon horen welke instelling aan stond en welke uit was.

Pas toen ik in een kamer met een airconditioner zat, kon ik een aanzienlijke mate van ruisonderdrukking opmerken. Het heeft bijna geen effect op de meeste geluiden, zoals stemmen of vogelgeluiden, maar dempt lage achtergrondgeluiden.

Bottom Line

Ik vond de geclaimde batterijduur van 16 uur ongeveer nauwkeurig; de batterij doorstond gemakkelijk twee dagen normaal luisteren. Volgens de normen van moderne draadloze hoofdtelefoons is dat echter behoorlijk teleurstellend. Het is zeker niet slecht, maar je moet ze relatief vaak opladen.

Draadloze capaciteit en bereik: een korte lijn

Het beweerde 800 voet draadloos bereik is lang niet nauwkeurig. Vijftig voet met een duidelijke zichtlijn was ongeveer net zo goed als ik kon krijgen met de Wavesound 3. Bluetooth staat niet bekend om zijn grote bereik, zwaar aangetast door muren en andere obstakels, maar de Wavesound 3 was inderdaad slecht vergeleken naar andere draadloze hoofdtelefoons die ik heb getest.

De actieve ruisonderdrukking heeft bijna geen effect op de meeste geluiden.

Bottom Line

De Paww Wavesound 3 biedt gemakkelijke toegang tot Google Assistant, Amazon Alexa of andere AI-assistenten, zodat u op internet kunt zoeken, bellen, uw slimme apparaten kunt bedienen en andere taken kunt uitvoeren zonder ooit uw telefoon te hoeven pakken uit je zak.

Prijs: Grote waarde

Voor een adviesprijs van slechts $99 is de Paww Wavesound 3 een aantrekkelijk koopje. Dit is een laag prijskaartje voor zo'n opmerkelijk goed afgeronde hoofdtelefoon. Het is verreweg de goedkoopste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die we hebben getest.

Paww WaveSound 3 vs. Status BT One

Als je op zoek bent naar iets draagbaarder dan de Wavesound 3, dan is de Status BT One een vergelijkbaar geprijsde on-ear optie. Hoewel de BT One zeer comfortabel en zeer draagbaar is, zijn ze in elk ander opzicht niet zo goed als de WaveSound 3. Het belangrijkste is dat de BT One niet erg duurzaam is, met erg goedkope plastic scharnieren.

Hoewel hij op een paar punten struikelt, biedt de Paww Wavesound 3 een fantastische prijs-kwaliteitverhouding

In termen van duurzaamheid en geluidskwaliteit is het moeilijk om de Paww Wavesound 3 te bekritiseren voor zijn aantrekkelijke prijs. Zolang je kunt leven met een kortere levensduur van de batterij en draadloos bereik, evenals matte actieve ruisonderdrukking, is de Wavesound 3 een uitstekende budgetoptie.

Specs

  • Productnaam WaveSound 3
  • Product Merk Paww
  • Prijs $99.00
  • Gewicht 12,8 oz.
  • Productafmetingen 6,5 x 3 x 7 inch.
  • Kleur Zwart
  • Levensduur batterij 16 uur
  • Bedraad/Draadloos Beide
  • Draadloos bereik 800 voet

Aanbevolen: