Hoe maak je een boekomslag voor je Kindle-screensaver

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een boekomslag voor je Kindle-screensaver
Hoe maak je een boekomslag voor je Kindle-screensaver
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de bovenkant van het scherm > Alle instellingen > Apparaatopties en tik vervolgens op de Display Cover-schakelaar.
  • Als je een boekomslag op je vergrendelingsscherm wilt weergeven, open je het boek dat je wilt weergeven en vergrendel je de Kindle.
  • Je kunt alleen een boekomslag instellen als je Kindle-screensaver als speciale aanbiedingen zijn uitgeschakeld.

Dit artikel legt uit hoe je een boekomslag instelt als je Kindle-screensaver, inclusief hoe je je Kindle kunt upgraden om deze functie te ontgrendelen.

Hoe krijg ik de boekomslag op mijn Kindle-vergrendelingsscherm?

Als je de standaard screensaver-kunst beu bent, of je jezelf er gewoon aan wilt herinneren welk boek je aan het lezen bent, kun je een boekomslag instellen als je Kindle-vergrendelingsscherm. Als je een Kindle met speciale aanbiedingen hebt, kun je een boekomslag niet als screensaver weergeven. Om toegang te krijgen tot deze functie, moet je eerst een vergoeding betalen die gelijk is aan de korting die je ontving toen je een Kindle met speciale aanbiedingen kocht.

  1. Tik op de bovenkant van het scherm op het startscherm van de Kindle.

    Image
    Image
  2. Tik op Alle instellingen.

    Image
    Image
  3. Tap Apparaatopties.

    Image
    Image
  4. Tik op de toggle in het gedeelte Display Cover.

    Image
    Image
  5. Als de schakelaar Aan is, verschijnt het boek dat u momenteel aan het lezen bent op het vergrendelscherm.

    Image
    Image

Kan Kindle een boekomslag weergeven als screensaver?

Je Kindle heeft een selectie van kunst die het als standaard screensavers gebruikt. Amazon geeft ook korting als je ze toestaat speciale aanbiedingen en advertenties als screensavers te tonen. Als je hebt gekozen voor een Kindle zonder de speciale aanbiedingskorting, kun je overschakelen van de standaard screensavers om in plaats daarvan de omslag van een boek weer te geven.

Deze functie is alleen beschikbaar op de advertentievrije versies van Kindles van de 8e generatie en later, Kindle Paperwhites van de 7e generatie en later, Kindle Oasis en Kindle Voyage. Om te zien of je deze functie kunt gebruiken, moet je bepalen welke Kindle je hebt.

Als je een boekomslag op het vergrendelscherm wilt weergeven, moet je ervoor zorgen dat je dat boek open hebt staan wanneer je je Kindle vergrendelt. Als je je Kindle op het startscherm of in de bibliotheek vergrendelt, wordt de standaardschermbeveiliging weergegeven.

Hoe kan ik mijn Kindle ontgrendelen om de Book Cover Screensaver-functie te krijgen?

De screensaverfunctie voor boekomslagen is alleen beschikbaar als Speciale aanbiedingen op uw apparaten is uitgeschakeld. Speciale aanbiedingen is een optie die je kunt kiezen wanneer je een Kindle koopt die je een korting geeft in ruil voor het toestaan van Amazon om advertenties weer te geven op het vergrendelscherm van je Kindle.

Je kunt deze functie op elk moment uitschakelen door hetzelfde bedrag te betalen dat je oorspronkelijk als korting hebt ontvangen. Als u deze functie uitschakelt, worden advertenties van uw vergrendelingsscherm verwijderd en kunt u een boekomslag instellen als vergrendelingsscherm.

Het kan tot 24 uur duren voordat Speciale aanbiedingen niet meer worden weergegeven. Als je boekomslagen niet meteen ziet, probeer dan je Kindle opnieuw op te starten.

Zo verwijder je speciale aanbiedingen van een Kindle:

  1. Navigeer naar de Amazon-apparaatbeheerpagina en tik op Kindle.

    Image
    Image
  2. Tik op een Kindle.

    Image
    Image
  3. Tik op Verwijder Aanbiedingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Beëindig aanbiedingen en betaal de vergoeding.

    Image
    Image
  5. De volgende keer dat je je Kindle gebruikt, tik je op OK om het proces te voltooien.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe wijzig ik de screensaver op een Kindle?

    De enige optie die je hebt om de schermbeveiliging van de Kindle te wijzigen, is de boekomslag instellen, zelfs als je de 'Speciale aanbiedingen' verwijdert. Je hebt misschien meer opties door je apparaat te jailbreaken, maar dat proces maakt je garantie ongeldig.

    Hoe voorkom ik dat een boek wordt weergegeven als Kindle-screensaver?

    Voer de bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde uit om te voorkomen dat het boek dat je aan het lezen bent op het vergrendelscherm verschijnt. Ga naar Instellingen > Apparaatopties en schakel Beeldscherm. uit

Aanbevolen: