Tekst laten inspringen of citaatniveau verlagen in iPhone Mail

Inhoudsopgave:

Tekst laten inspringen of citaatniveau verlagen in iPhone Mail
Tekst laten inspringen of citaatniveau verlagen in iPhone Mail
Anonim

Wat te weten

  • Tik onderaan de e-mail op arrow > Forward. Vul de naam van de ontvanger in en voeg zo nodig een bericht toe.
  • Dubbelklik vervolgens op een woord in een regel of sectie > sleep de handvatten om de selectie uit te vouwen.
  • Tik in het pop-upmenu op pijl > kies Quote Level. Tik op Verhogen om tekst te laten inspringen; tik op Verlagen om tekst te verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe u de offerteniveaus kunt verhogen of verlagen in een e-mail die u doorstuurt in de iPhone Mail-app. Instructies zijn van toepassing op iPhones met iOS 14, iOS 13, iOS 12 of iOS 11.

Tekst laten inspringen of verkleinen in doorgestuurde iPhone-e-mail

De meest recente opmerking in een e-mailthread is zwart gekleurd. Daarna verschijnen de tekstinvoeren van de e-maildeelnemers in verschillende kleuren. De mate waarin de tekst wordt verschoven, wordt het citaatniveau genoemd. Verwijder in antwoorden op e-mails voor de duidelijkheid onnodige delen van de e-mail. Wanneer u een e-mailbericht doorstuurt, kunt u het niveau van aanhalingstekens (en inspringen) van de tekst met een paar tikken wijzigen.

Om het offerteniveau voor geselecteerde tekst in een doorgestuurde e-mail te verhogen of te verlagen:

  1. Open de e-mail die je wilt doorsturen en tik op de pijl onder aan het scherm.
  2. Selecteer Forward in het menu dat verschijnt.
  3. Voeg desgewenst het e-mailadres van de ontvanger toe en typ een bericht om het doorsturen uit te leggen.

    Image
    Image
  4. Dubbelklik op een woord in de regel of sectie waarvan u het aanhalingsniveau wilt wijzigen. Sleep de handvatten om het selectievak uit te vouwen over de lijnen die u wilt wijzigen.

  5. Tik op de pijl in de pop-upmenubalk boven de geselecteerde tekst om de opties uit te vouwen en tik vervolgens op Quote Level.
  6. Tik op Verlagen of Verhogen om het aanhalingsniveau van de sectie die u hebt gemarkeerd te wijzigen. Tik op Verlagen om een inspringingsniveau te verwijderen. Tik op Verhogen om een inspringingsniveau toe te voegen.

    Image
    Image
  7. Tik herhaaldelijk op Verlagen om de offerteniveaus te verwijderen. De gekozen tekst wordt uitgelijnd langs de linkermarge en is zwart gekleurd.
  8. Tik op Send om de e-mail door te sturen.

Offerteniveaus handmatig toevoegen in nieuwe e-mail

De Mail-app voegt automatisch de offerteniveaus toe als e-mails in een thread worden uitgewisseld.

Als u offerteniveaus handmatig wilt toepassen in een nieuwe uitgaande e-mail die u aan het opstellen bent, selecteert u de tekst waarop u een offerteniveau wilt toepassen en kiest u Offerteniveau > Verhoog (of Decrease) in het pop-upmenu, net zoals u doet bij het wijzigen van niveaus in een doorgestuurde e-mail.

Aanbevolen: