Fossil introduceert nieuwe Gen 6 Smartwatch voor $300

Fossil introduceert nieuwe Gen 6 Smartwatch voor $300
Fossil introduceert nieuwe Gen 6 Smartwatch voor $300
Anonim

De nieuwste smartwatch van Fossil is hier als de Gen 6, vanaf $ 300.

De Fossil Gen 6 is de 13e versie van Fossil's smartwatch-line-up en omvat doelen voor het volgen van activiteiten, honderden compatibele apps, meldingen voor oproepen en sms'en, en meer. Het horloge kan nu worden gereserveerd en wordt vanaf 27 september verzonden.

Image
Image

Enkele opmerkelijke nieuwe functies van de Gen 6 zijn een helderder altijd-aan-scherm met meer kleuren, vereenvoudigde slimme batterijmodi om de levensduur van de batterij van uw horloge beter te optimaliseren, een luidspreker om oproepen aan te nemen, een bloedzuurstofsensor en automatische synchronisatie.

De Gen 6 wordt ook aangedreven door het Snapdragon Wear 4100+-platform van Qualcomm in plaats van de 3100-chip in eerdere Fossil-horlogemodellen.

Andere specificaties van het Gen 6-horloge zijn 1 GB RAM en 8 GB opslagruimte, een 1,28-inch AMOLED-kleurenwijzerplaat, twee extra configureerbare drukknoppen, Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit, ingebouwde GPS, en waterbestendigheid tot 30 meter.

Je kunt ook verschillende soorten banden krijgen voor de Gen 6, waaronder echt leer, siliconen, mesh en roestvrij staal.

Gizmodo merkt op dat het horloge nog niet compatibel zal zijn met het Wear OS 3-systeem (wordt dit najaar gelanceerd) tot ten minste medio 2022 en in plaats daarvan zal werken met de huidige Wear OS 2-versie.

Image
Image

Smartwatches van merken als Fossil staan op het punt een grote upgrade te krijgen dankzij Google's volledige revisie van zijn smartwatch-besturingssysteem dat later dit jaar verschijnt. Deze verbeteringen omvatten een betere batterijduur, 30% snellere laadtijden voor apps en vloeiendere animaties.

Meer aanpassingsopties zullen ook een cruciale rol spelen in hoe u uw Wear OS-aangedreven smartwatch gebruikt. Bovendien zal de release van nieuwe tegels en personalisatiefuncties helpen om die ervaring naar gebruikers te brengen.

Aanbevolen: