Hoe Google Home te gebruiken als een huisintercomsysteem

Inhoudsopgave:

Hoe Google Home te gebruiken als een huisintercomsysteem
Hoe Google Home te gebruiken als een huisintercomsysteem
Anonim

Wat te weten

  • Zeg bij de dichtstbijzijnde Google Home-speaker: "OK Google, broadcast." Het zal zeggen: "Wat is de boodschap?"
  • Spreek je bericht. Het wordt opgenomen en afgespeeld via alle Google Home-speakers in je netwerk.
  • Gebruik de Google Assistent-app op je Android of iPhone om berichten uit te zenden naar alle Google Home-apparaten in je Google-account.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw meerdere Google Home-speakers als intercomsysteem in uw huis kunt gebruiken met de opdracht 'OK Google, broadcast'. De instructies zijn van toepassing op slimme Google Home-, Mini- en Max-speakers die zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk. We voegen ook instructies bij over het gebruik van je Android-telefoon of iPhone om uit te zenden.

Hey Google, Broadcast

In dit voorbeeld gebruiken we de opdracht "OK Google, broadcast" om de kinderen te vragen te controleren waar het huisdier zich bevindt. U moet zijn aangemeld bij uw Google-account om deze opdracht te gebruiken.

  1. Maak je persoonlijke assistent wakker door te zeggen: "Hey Google, broadcast" of "OK Google, broadcast". Het zal reageren met "Wat is het bericht?"
  2. Spreek je bericht. Zeg bijvoorbeeld: "Kinderen, hebben jullie de hond gezien?" Je bericht wordt opgenomen en afgespeeld via alle Google Home-speakers in je netwerk.

    De uitzending speelt alles af wat je zegt in de komende seconden, dus als je schreeuwt, hoort je familie het.

  3. Je gezinsleden kunnen reageren met de opdracht 'OK Google, broadcast' vanaf hun dichtstbijzijnde Google Home-speaker.

    Er kan maar één persoon tegelijk uitzenden.

  4. Als je Google Home muziek of nieuws afspeelt, wordt het geluid gedempt door 'OK Google, uitzenden' te zeggen terwijl je tegen de luidspreker praat. Het onderbreekt ook de muziek die wordt afgespeeld op de andere luidsprekers in uw huis. Op deze manier concurreert je bericht niet met waar je familie naar luistert.

Image
Image

Bottom Line

Als je de Google Assistent-app op je Android-telefoon of Apple iPhone hebt, vraag je Google om berichten uit te zenden naar alle Google Home-apparaten die zijn verbonden met je Google-account. U hoeft niet verbonden te zijn met uw wifi-thuisnetwerk om deze functie te gebruiken.

Gezinsuitzending instellen

Als je een Google-gezinsgroep maakt, kun je met iedereen in je huishouden communiceren, waar ze ook zijn. Geef gewoon een commando als: "Hé Google, vertel mijn familie dat we om zes uur gaan eten." Ze kunnen dan reageren vanaf elk apparaat met de Google Home-app, inclusief hun telefoons.

Een Google-gezinsgroep instellen:

  1. Tik in de Google Home-app op je profile-pictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Assistent-instellingen.
  3. Tik op You onder Populaire instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Uw mensen.
  5. Tik op Gezinsgroep maken.

    Image
    Image

Je kunt ook herinneringen instellen met de Family Bell-functie en een alarm laten afspelen op al je apparaten.

Leuke ingeblikte aankondigingen om te proberen

Je kunt bepaalde sleutelzinnen gebruiken om de Google Assistent de aankondiging te laten uitspreken in plaats van je stem te gebruiken. Bijvoorbeeld: 'Hey Google, het uitgezonden diner wordt geserveerd' zal een virtuele dinerbel laten klinken en het etenstijd aan uw gezin aankondigen.

Het gebruik van standaardantwoorden is een geweldige manier om te voorkomen dat je je eigen stem moet gebruiken voor herhaalde aankondigingen. Probeer te zeggen. 'Het is bedtijd' en 'iedereen wakker maken' nadat je 'Hey Google, uitzending' hebt gezegd. Als je op weg naar huis in de auto zit, probeer dan de standaardzin "Ok Google, zend uit dat ik snel thuis ben."

FAQ

    Kunnen mijn Google Home-apparaten met elkaar praten?

    Je apparaten maken niet rechtstreeks verbinding met elkaar. In plaats daarvan communiceren de apparaten via de Nest-service. Wanneer een apparaat bijvoorbeeld een indringer detecteert, stuurt het een alarm naar de Nest-service, die vervolgens je beveiligingscamera inschakelt en de video naar je telefoon streamt.

    Kan ik kamer naar kamer praten met Google Home?

    Als je een enkele Google Home-speaker wilt gebruiken, koppel je Google Meet aan je Google-account. Met Google Meet kunt u uw smartphone gebruiken om al uw Google Home-apparaten te bellen. Wanneer het apparaat overgaat, moet iemand de oproep beantwoorden voordat u door het apparaat kunt praten.

    Kan ik muziek afspelen of uitzenden op meerdere Google Home-apparaten?

    Ja, maar eerst moet je een speakergroep maken in de Google Home-app. Als u vervolgens uw stem wilt gebruiken om muziek te streamen vanuit uw Chromecast-apps, zegt u bijvoorbeeld 'Speel classic rock af op luidsprekergroep'.

Aanbevolen: