Alphabet lanceert drone-bezorging in de omgeving van Dallas-Fort Worth

Alphabet lanceert drone-bezorging in de omgeving van Dallas-Fort Worth
Alphabet lanceert drone-bezorging in de omgeving van Dallas-Fort Worth
Anonim

Google-moederbedrijf Alphabet zal op 7 april zijn drone-bezorgbedrijf Wing lanceren in het Dallas-Fort Worth Metroplex-gebied.

Volgens Wing zullen de operaties klein beginnen, aangezien de drones beginnen met het leveren van kleine producten van geselecteerde winkels aan de mensen die in de nabijgelegen steden Frisco en Little Elm wonen. Niet iedereen in de omgeving van Dallas-Fort Worth zal de dienst op dag 1 kunnen gebruiken, maar Wing heeft wel plannen om uit te breiden.

Image
Image

Op de lanceringsdag levert Wing Drones slechts vier verschillende soorten producten vanaf vier locaties: gezondheidsproducten van een lokale Walgreens, ijs van Blue Bell Creameries, medicijnen voor huisdieren van easyvet Veterinarian en EHBO-kits van Texas He alth.

Het huidige model is alleen op uitnodiging, aangezien slechts een paar mensen in de regio Dallas-Fort Worth in aanmerking komen om zich aan te melden voor bezorging met drones. Deze uitnodigingen worden de komende maanden uitgerold, aangezien Wing hoopt op een soepele groei.

De drones worden gehuisvest in een container naast het bedrijf, zoals het dak of de parkeerplaats. Je plaatst online een bestelling, een medewerker ha alt de bestelling op, sluit hem aan op de drone en daar gaat het. De drones vliegen met een combinatie van GPS en een soort piloot.

De drones vliegen zelf naar hun bestemming, maar hebben handlers op Wing HQ die toezicht houden op alles. Deze mensen grijpen in als er iets misgaat tijdens de bezorging.

Wing heeft interesse getoond om uit te breiden naar meer dichtbevolkte gebieden rond de VS, maar heeft niet aangegeven wanneer en welke steden.

Aanbevolen: