Een maas in de website zorgt voor een korting op PS+ Premium

Een maas in de website zorgt voor een korting op PS+ Premium
Een maas in de website zorgt voor een korting op PS+ Premium
Anonim

PlayStation-gebruikers hebben een maas in de wet ontdekt waardoor ze in feite een 1-jarig PS Plus Premium-abonnement kunnen kopen voor de halve prijs - zodra het abonnement deze zomer live gaat.

Zoals Twitter-gebruiker @Wario64 heeft opgemerkt, is het mogelijk om een abonnement van 12 maanden op PlayStation Now (de gamestreamingservice van Sony) te kopen voor $ 59,99. Hoewel dat misschien niet belangrijk klinkt, is het eigenlijk een behoorlijk groot probleem, aangezien een PS Now-abonnement in juni wordt omgezet in het nieuwe PlayStation Plus Premium-abonnement van $ 120, waarmee je $ 60 bespaart voor het hoogste niveau.

Image
Image

Ter verduidelijking, in de eerste aankondiging zei Sony: "Wanneer de nieuwe PlayStation Plus-service wordt gelanceerd, zal PlayStation Now overgaan op het nieuwe PlayStation Plus-aanbod en niet langer beschikbaar zijn als een zelfstandige service. PlayStation Now-klanten migreren over naar PlayStation Plus Premium zonder verhoging van hun huidige abonnementskosten bij de lancering."

Kortom, dit betekent dat je preventief een jaar (of meerdere jaren tegen dit lagere tarief, volgens IGN) kunt kopen voordat de nieuwe niveaus worden uitgerold, en het vervolgens automatisch kunt laten converteren. Of Premium's online spelen, getimede game-proeven, ongeveer 700 downloadbare games en game-streaming $ 120 per jaar waard is, is natuurlijk aan jou, maar dat alles voor de helft van de prijs krijgen moet voor velen verleidelijk zijn.

Image
Image

Deze PS Now-abonnementen kunnen ook meerdere keren worden gekocht, dus u kunt meerdere jaren van tevoren effectief 'bankieren' tegen lagere kosten. In theorie. Het v alt nog te bezien of Sony abonnementen die zijn gemaakt buiten het abonnement dat wordt gebruikt voor Premium-conversie als in aanmerking komend. Dus meerdere jaren van tevoren kopen kan honderden dollars besparen, maar het kan ook uit elkaar vallen tijdens een verlengingsperiode na Premium is gelanceerd.

Als je geïnteresseerd bent in een PS Now-abonnement van 12 maanden (of meerdere) ter voorbereiding op de overstap in juni, is de pagina op het moment van schrijven nog steeds beschikbaar. Maar houd er rekening mee dat je een computer moet gebruiken (gebruikers hebben problemen gemeld bij het gebruik van telefoons en tablets) en ingelogd zijn op je PlayStation Network-account om deze te gebruiken.

Aanbevolen: