HP onthult nieuwe Chromebook met afneembaar toetsenbord

HP onthult nieuwe Chromebook met afneembaar toetsenbord
HP onthult nieuwe Chromebook met afneembaar toetsenbord
Anonim

HP werkt samen met Google en Qualcomm om twee nieuwe Chrome OS-gebaseerde apparaten te onthullen.

Op dinsdag heeft HP twee nieuwe Chrome OS-gebaseerde computers onthuld, waaronder een Chromebook met een afneembaar toetsenbord en stylus, evenals 's werelds eerste Chromebase all-in-one desktop met een roterend scherm.

Image
Image

De eerste van de nieuwe apparaten, de HP Chromebook x2 11, heeft een CNC-aluminium unibody-ontwerp met een magnetisch toetsenbord en standaard die een positionering tot 170 graden mogelijk maakt. Wie op zoek is naar een minder draagbare oplossing, kan de nieuwe HP Chromebase 21 aanschaffen.5-inch alles-in-één desktop.

HP kondigde ook de nieuwe HP M24fd USB-C-monitor aan, die naadloos samengaat met Chromebooks en andere accessoires.

De Chromebook x2 is gebouwd rond het Snapdragon 7c-computerplatform, dat is ontworpen voor cloudgebaseerde besturingssystemen zoals Chrome OS. Gebruikers kunnen een batterijduur van maximaal 11 uur verwachten en de Chromebook X2 zal 4G LTE-ondersteuning bieden, evenals ingebouwde Wi-Fi 5. Het wordt ook geleverd met een oplaadbare styluspen en full-touch-ondersteuning.

Image
Image

Het tweede apparaat dat werd onthuld, was een nieuwe alles-in-één desktop met Chrome-OS. De HP Chromebase 21,5-inch All-in-One Desktop zal het eerder genoemde roterende scherm bevatten en is ontworpen om te werken als een sociale hub voor uw huis. HP zegt dat de machine zal werken op Intel-gebaseerde processors, met ondersteuning voor een SSD-schijf van maximaal 256 GB en 16 GB geheugen.

Het bedrijf zegt zowel de Chromebook x2 11 als de Chromebase 21.5-inch zou dit najaar beschikbaar moeten zijn, afhankelijk van de winkel, en beide beginnen bij $ 599,99. Beide apparaten zullen in augustus verkrijgbaar zijn bij retailers zoals Best Buys, hoewel de Chromebook x2 in oktober te koop zal zijn op HP.com.

Aanbevolen: