Hoe de Grammy's online te streamen (2023)

Inhoudsopgave:

Hoe de Grammy's online te streamen (2023)
Hoe de Grammy's online te streamen (2023)
Anonim

De Grammy's worden in 2023 opnieuw uitgezonden op CBS, met pre-showverslaggeving over de rode loper van Entertainment Tonight en extra verslaggeving exclusief beschikbaar op Twitter. Het live streamen van de Grammy's is eenvoudig als je een paar tips volgt.

Je kunt de hele ceremonie en een aantal pre-show verslaggeving op je lokale CBS-kanaal volgen, maar je kunt het hele evenement ook online streamen.

Grammys 2023 Details

Datum: TBD (meestal januari)

Tijd: 17.00 uur PT / 20.00 uur ET

Host: TBD

Locatie: TBD

Kanaal: CBS

Stream: Paramount+

Hoe de livestream van de Grammy's te bekijken

Image
Image

Er zijn twee officiële manieren om de livestream van de Grammy's te bekijken: de Paramount+ website en de Paramount+ app. De Paramount+-website werkt op de meeste apparaten en webbrowsers, en de app is beschikbaar voor Android, iOS, Amazon Fire, Roku en andere platforms.

Paramount+ is een premium live televisiestreamingservice waarvoor een abonnement vereist is. U hoeft geen abonnement op kabel- of satelliettelevisie te hebben, maar u moet zich wel aanmelden voor de Paramount+-service zelf.

Televisiestreamingdiensten zoals DirectTV Stream en YouTube TV bieden ook toegang tot een live CBS-stream waar je de Grammy's kunt bekijken als je in een deelnemende mediamarkt woont. Paramount+ is goedkoper en is beschikbaar in meer gebieden.

Stream de Grammy Awards gratis live op Paramount+

Paramount+ is een service die toegang biedt tot een livestream van uw lokale CBS-televisiestation. De livestream is beschikbaar in 180 markten in de Verenigde Staten. Naast een live CBS-stream biedt de service ook on-demand toegang tot de enorme CBS-bibliotheek.

Sinds de uitzending van de Grammy Awards op CBS, is de gemakkelijkste manier om de ceremonie te streamen, je aan te melden voor een gratis proefversie van Paramount+. Als je de service al hebt, kijk dan in de app voor aanvangstijden bij jou in de buurt. Aanmelden voor de gratis proefperiode:

  1. Navigeer naar cbs.com/all-access.
  2. Klik op Probeer het GRATIS.

  3. Selecteer uw abonnement en klik op Doorgaan.
  4. Voer uw factuurgegevens in en klik op Aanmelden.
  5. Ga op de dag van de Grammy Awards terug naar cbs.com/all-access om de show te bekijken.

Je moet factuurgegevens invoeren om je aan te melden voor Paramount+, maar er worden geen kosten in rekening gebracht op je creditcard als je annuleert binnen de proefperiode. Meld je binnen een week na de Grammy Awards aan voor de gratis proefperiode als je alleen maar Grammy's wilt zien.

Hoe u de Grammy's live kunt bekijken op uw telefoon of ander apparaat

Wanneer u zich aanmeldt voor de gratis proefperiode van Paramount+, kunt u met hetzelfde account live televisie kijken op uw computer of een ander compatibel apparaat. Download gewoon de Paramount+ app op je telefoon of een ander compatibel apparaat uit een app store en log in op je account.

Nadat je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, hoef je alleen maar in te loggen op de dag van de ceremonie en op het Grammy Awards-pictogram te tikken. Als je de show mist, kun je de volgende dag een herhaling op aanvraag bekijken.

Andere manieren om de Grammy's live te streamen

Naast Paramount+ bieden sommige andere televisiestreamingdiensten ook toegang tot een livestream van uw lokale CBS-station. De beschikbaarheid van CBS is op deze diensten echter beperkter dan op Paramount+. Als u bijvoorbeeld buiten een deelnemende mediamarkt woont, kunnen deze services alleen on-demand toegang bieden tot programma's die al zijn uitgezonden. De meeste bieden echter wel live televisie op CBS.

Hier zijn enkele van de live televisiestreamingdiensten die CBS aanbieden:

  • YouTube TV
  • DirecTV Stream
  • Hulu met Live TV

Controleer of een streamingdienst daadwerkelijk CBS in uw regio aanbiedt voordat u zich aanmeldt.

Grammys Red Carpet-verslaggeving en pre-show livestreams

Entertainment Tonight presenteert de volledige pre-showverslaggeving van de Grammy's op CBS voor de officiële start van de uitzending van de prijsuitreiking. Het hele pre-show-evenement zal beschikbaar zijn om te streamen op Paramount+ en andere streamingdiensten waaronder CBS, net als de prijsuitreiking.

Tijd: 16.00 uur PT / 19.00 uur ET

Streams: Paramount+, Twitter

Aanvullende verslaggeving over de rode loper van de Grammy's zal beschikbaar zijn via Grammy's Live From the Red Carpet, exclusief gestreamd op Twitter. Log op de grote dag in op Twitter, bekijk het mediacentrum en je kunt live verslaggeving van aankomst, beelden van achter de schermen en meer bekijken.

Aanbevolen: