Hoe Amazon Cloud Drive te gebruiken als een externe harde schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Amazon Cloud Drive te gebruiken als een externe harde schijf
Hoe Amazon Cloud Drive te gebruiken als een externe harde schijf
Anonim

Wat te weten

  • Gladinet Cloud Desktop > select Add My Cloud Storage Account > Storage Service > Amazon Cloud Drive.
  • Wis de Cloud Sync-map inschakelen voor de virtuele map selectievakje > Finish.
  • Mijn Gladinet Drive verschijnt op uw bureaublad. Gebruik het voor directe toegang tot uw Amazon Cloud Drive-ruimte.

Dit artikel legt uit hoe je de gratis software Gladinet Cloud Desktop kunt gebruiken om van je Amazon Cloud Drive een externe harde schijf te maken. De software is compatibel met Windows XP, Vista, Windows 7 en Windows 2003/2008.

Hoe Gladinet Free Starter Edition in te stellen

Volg deze stappen om Amazon Cloud Drive toe te voegen:

  1. Als Gladinet Cloud Desktop nog niet is geïnstalleerd, download dan de gratis Starter Edition van de officiële website.
  2. Wanneer u Gladinet voor de eerste keer na installatie gebruikt, kiest u Ik wil de gratis starterseditie gebruiken en selecteert u Volgende.

    Image
    Image
  3. Registreer bij Gladinet als je wilt. Selecteer anders Volgende.
  4. Selecteer Add My Cloud Storage Account om cloudopslagservices toe te voegen.

    Image
    Image
  5. Open het vervolgkeuzemenu Opslagservice en kies Amazon Cloud Drive. Selecteer vervolgens Volgende.

    Image
    Image
  6. Typ uw Amazon-beveiligingsgegevens in de velden voor gebruikersnaam en wachtwoord. Selecteer Volgende om door te gaan.

    Image
    Image
  7. Tenzij u gaat upgraden naar de betaalde Gladinet Pro-versie, schakelt u het selectievakje Cloudsynchronisatiemap inschakelen voor de virtuele map uit. Selecteer Voltooien > Voltooien.

    Image
    Image

Gladinet ondersteunt ook andere cloudopslagservices zoals Box.net, SkyDrive, Google Docs en meer.

Hoe Amazon Cloud Drive te gebruiken als een harde schijf

Na het voltooien van de bovenstaande stappen, zou u een venster op uw bureaublad moeten zien met de naam My Gladinet Drive. U kunt dit gebruiken om rechtstreeks toegang te krijgen tot uw Amazon Cloud Drive-ruimte. Om uw opslag te gebruiken, dubbelklikt u op het pictogram ervan, net zoals u elke andere map in Windows zou doen.

Als u meer online opslagservices wilt toevoegen die worden ondersteund door Gladinet (bijvoorbeeld Box.net, SkyDrive of Google Docs), dubbelklik dan op de Click to Mount [cloud storage]link en herhaal de bovenstaande stappen.

Het overbrengen van bestanden naar uw online opslagruimte met Gladinet is vrijwel hetzelfde als slepen en neerzetten in Windows. Het enige verschil is dat er een voortgangsvenster verschijnt bij het uploaden van mappen en bestanden. Als u een uploadsessie moet onderbreken, selecteert u de knop Annuleren.

Om toegang te krijgen tot het hoofdmenuscherm van Gladinet, klikt u met de rechtermuisknop op het Gladinet pictogram in het systeemvak van Windows en kiest u Management Console scherm, kunt u de virtuele mappen zien die u hebt ingesteld. Klik op de double- pijl helemaal rechts van Amazon Cloud Drive om de configuratie-opties weer te geven.

Aanbevolen: