Veoh's gratis streaming films en tv-shows

Inhoudsopgave:

Veoh's gratis streaming films en tv-shows
Veoh's gratis streaming films en tv-shows
Anonim

In tegenstelling tot Hulu of Netflix die zich richten op studio-inhoud, omvat de gratis film- en tv-streamingservice Veoh studio-inhoud, onafhankelijke producties en door gebruikers gegenereerde video's.

Hoewel je het kunt gebruiken om gratis films te streamen, zul je geen nieuw uitgebrachte Hollywood-films vinden. In plaats daarvan kun je klassiekers, documentaires en andere soorten films bekijken. Er zijn ook enkele volledige gratis tv-programma's die voornamelijk deel uitmaken van onder andere animatieseries en nieuwsuitzendingen. Je kunt ook door hun enorme verzameling muziekgerelateerde video's bladeren.

Dit is wat je kunt doen op Veoh:

  • Maak een bladwijzer voor de shows en afspeellijsten waarin je het meest geïnteresseerd bent.
  • Plaats reacties op video's.
  • Video's delen.
  • Voeg video's die je wilt bekijken toe aan je quicklist.
  • Maak en organiseer video-afspeellijsten.
  • Upload en beheer video's die je publiceert.

Over Veoh

Image
Image

Opgericht door Dmitry Shapiro, een seriële ondernemer met ervaring in communities, video en peer-to-peer-protocollen, werd Veoh officieel gelanceerd in 2007. Shapiro richtte ook Akonix Systems op, een P2P-beveiligingsbedrijf. In 2010 werd Veoh overgenomen door Qlipso.

Veoh's gratis films en video's

Er zijn miljoenen gratis video's die je kunt bekijken bij Veoh, en ze zijn allemaal doorzoekbaar met de meegeleverde zoekmachine. Ze zijn echter ook onderverdeeld in categorieën voor video's, films, muziek, tv-programma's en meer.

Er zijn verschillende filmgenres waarmee je horror, komedie, drama, romantiek, actie, sciencefiction en andere films kunt vinden. Omdat video's echter vaak in en uit deze site worden geschud, hebben niet alle genres altijd een film beschikbaar om op dit moment te bekijken.

Je kunt de gratis films sorteren op toegevoegde datum, lengte of populariteit, en filteren op taal, ondertitel en lengte. Sommige films zijn van volledige lengte en andere zijn slechts een paar minuten of seconden lang.

Image
Image

Er zijn verschillende unieke categorieën video's die je niet zult vinden op de meer mainstream streaming-sites:

  • Activisme en non-profit
  • Dieren
  • Auto's en voertuigen
  • Mensen en blogs
  • Tech & Gaming

Er zijn volledige afleveringen van verschillende tv-programma's bij Veoh waar je, net als bij films, kunt sorteren op populariteit, datum, lengte en taal. De duizenden gratis video's van Veoh die zijn gecategoriseerd als 'tv-programma's' bevinden zich in het Videos-menu.

Veoh's gratis muziekvideo's

Veoh heeft alle standaard muziekcategorieën, waaronder alternatief, klassiek, country, elektronisch, folk, hiphop/rap, jazz, latin, metal, pop, R&B, rock, spiritueel, wereld en meer. Omdat de videospeler herhalen ondersteunt, is dit een geweldige manier om je favoriete nummers zo lang te laten spelen als je wilt.

Aanbevolen: