Prestaties verbeteren in Internet Explorer 11

Inhoudsopgave:

Prestaties verbeteren in Internet Explorer 11
Prestaties verbeteren in Internet Explorer 11
Anonim

Hoewel de Microsoft Internet Explorer-browser al lang verouderd is ten gunste van de nieuwe Microsoft Edge-browser, heeft de in Redmond gevestigde technologiegigant jarenlang IE onderhouden - het was te diep ingebed in de meeste bedrijfsecosystemen om het te verlaten.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Image
Image

Hoe trage prestaties in IE op te lossen

Omdat veel verschillende problemen browsers hinderen, volgt u de best-practice reeks stappen om de browserprestaties te verbeteren.

  1. Verwijder tijdelijke internetbestanden. Internet Explorer slaat de webpagina's die u bezoekt en de cookies die van die pagina's komen in de cache op. Hoewel ze zijn ontworpen om het browsen te versnellen, kunnen de snelgroeiende mappen, als ze niet zijn aangevinkt, IE soms vertragen tot een crawl of ander onverwacht gedrag veroorzaken. Over het algemeen werkt het less is more-principe hier goed - houd de cache van Internet Explorer klein en wis deze vaak.
  2. Conflicterende add-ons uitschakelen. Hoewel legitieme werkbalken en andere browser-helperobjecten (BHO) prima zijn, zijn sommige niet zo legitiem of is hun aanwezigheid twijfelachtig. Malware verschijnt vaak in de vorm van een BHO.

  3. Reset de IE-instellingen. Spyware en adware veranderen vaak de start- en zoekpagina's van de browser om naar ongewenste websites te verwijzen. Zelfs als u de verantwoordelijke plaag verwijdert, moet u mogelijk nog steeds de webinstellingen opnieuw instellen. Selecteer de knop Extra en selecteer vervolgens InternetoptiesSelecteer het tabblad Geavanceerd en selecteer vervolgens Reset In het dialoogvenster Reset Internet Explorer Settings selecteert uReset Wanneer Internet Explorer klaar is met het toepassen van de standaardinstellingen, selecteert u Close en selecteert u vervolgens OK Start uw pc opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: