Hoe Gmail-e-mails sneller te verwijderen op Android

Inhoudsopgave:

Hoe Gmail-e-mails sneller te verwijderen op Android
Hoe Gmail-e-mails sneller te verwijderen op Android
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de e-mails die u wilt verwijderen. Tik vervolgens op het Delete icoon.
  • Verwijderen door vegen inschakelen: Tik op drie horizontale lijnen > Instellingen > Algemene instellingen > Swipe-acties > Wijzigen > Verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe je Gmail-e-mails kunt verwijderen in de officiële Gmail-app voor Android door meerdere e-mails tegelijk te verwijderen of door te vegen om afzonderlijke e-mails te verwijderen.

Hoe meerdere Gmail-e-mails tegelijk te verwijderen

Volg deze stappen om meer dan één e-mail tegelijk te verwijderen of om Gmail-e-mails in bulk te verwijderen.

  1. Open in de Gmail-app voor Android de map met de e-mails die je wilt verwijderen. Als je de app niet op je apparaat ziet, download dan de Gmail-app van Google Play.
  2. Tik op het pictogram links van elke e-mail die u wilt verwijderen Of druk lang op de e-mail om deze te selecteren.
  3. Tik op het Delete pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image

Het is niet mogelijk om elk bericht in een map te selecteren met de Gmail-app voor Android. Om elke e-mail in Gmail te verwijderen, opent u uw account vanuit een webbrowser.

Snel enkele Gmail-e-mails verwijderen

Je kunt de ene na de andere e-mail vegen om snel meerdere berichten te verwijderen. Je hoeft niet eens een e-mail te openen om op het Delete icoon te drukken.

Gmail-berichten verwijderen door een veegactie in te stellen:

  1. Tik op de drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van Gmail, scrol omlaag en selecteer Instellingen.
  2. Ga naar Algemene instellingen en tik op Veegacties.
  3. Tik op Wijzigen naast Rechts vegen of Links swipen (dit is de richting waarin u wilt vegen om uw e-mails te verwijderen).

    Selecteer Delete in de lijst die verschijnt.

    Image
    Image
  4. Tik op de Terug pijl om terug te keren naar uw e-mail en veeg vervolgens in de juiste richting (links of rechts) om e-mails te verwijderen.

Als je Gmail-account is ingesteld om IMAP te gebruiken, verwijdert het verwijderen van Gmail-e-mails van je Android ze ook van andere apparaten die met je account zijn verbonden via IMAP.

FAQ

    Hoe verwijder ik een Gmail-account?

    Als u een Gmail-account wilt verwijderen, gaat u naar de instellingen van uw Google-account, selecteert u Data & Privacy > Verwijder een Google-servicee, en log in. Selecteer naast Gmail de prullenbak, voer het e-mailadres in van het account dat je wilt sluiten en volg de aanwijzingen. Google stuurt een bevestigingsmail. Selecteer de deletion link > Ja, ik wil [account] verwijderen.

    Hoe verwijder ik alle e-mails in Gmail?

    Als u uw Gmail-inbox snel wilt legen, gaat u naar het zoekveld van Gmail en typt u in:inbox Selecteer het selectievakje bovenaan de Selectkolom om alle e-mails te kiezen en kies vervolgens Archiveren om ze te archiveren of selecteer de prullenbak om ze te verwijderen.

    Hoe verwijder ik alle ongelezen e-mails in Gmail?

    Ga naar je Gmail-inbox en selecteer de pijl naast het vak bovenaan de zoekbalk. Selecteer Ongelezen om al je ongelezen berichten te filteren. Selecteer je ongelezen berichten en selecteer de prullenbak om ze te verwijderen.

Aanbevolen: