Hoe Facebook te ontkoppelen van Instagram

Inhoudsopgave:

Hoe Facebook te ontkoppelen van Instagram
Hoe Facebook te ontkoppelen van Instagram
Anonim

Wat te weten

  • Het ontkoppelen van je Instagram- en Facebook-accounts kan via de Instagram-app of de website.
  • Ga naar Profiel > Menu > Instellingen > Accountcentrum > Accounts & profielen. Selecteer een account en tik op Verwijderen uit Accounts Center.
  • Beperk interactie tussen Instagram en Facebook met de opties in de Verbonden ervaringen beheren van het Accounts Center.

Dit artikel legt uit hoe je je Facebook-account ontkoppelt van je Instagram-account. Het bevat ook informatie over hoe u de activiteit tussen de twee accounts kunt beperken zonder volledig te ontkoppelen.

Hoe Facebook te ontkoppelen van Instagram

Door je Instagram- en Facebook-accounts aan elkaar te koppelen, kun je gemakkelijk crossposten, Facebook-vrienden vinden om contact mee te maken op Instagram en Instagram-verhalen als Facebook-verhalen posten. Als je privacyproblemen hebt of je sociale media-activiteit wilt verminderen, ontkoppel dan Instagram en Facebook om je sociale profielen te scheiden.

Hier leest u hoe u Facebook loskoppelt van uw Instagram-account.

  1. Open de Instagram-app op je iOS- of Android-smartapparaat en tik op je profile-pictogram in de rechterbenedenhoek.
  2. Tik op het Menu pictogram (drie lijnen op iOS en drie stippen op Android) in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Accountcentrum.
  5. Tik op Accounts en profielen.
  6. Selecteer het account dat u wilt verwijderen.

    Image
    Image
  7. Tik op Verwijderen uit accountcentrum.
  8. Wanneer het bevestigingsbericht verschijnt, tikt u op Doorgaan.
  9. Tik op Verwijder [accountnaam].

    Image
    Image

Je Facebook-account is ontkoppeld van je Instagram-account.

Als je een zakelijke Instagram-pagina hebt, converteer deze dan naar een persoonlijke pagina voordat je Facebook ontkoppelt.

Ontkoppel je accounts op de Instagram-website op dezelfde manier als de app. Selecteer uw profile en kies Settings > Accounts Center. Zoek uw account en selecteer Verwijderen uit accountcentrum.

Beperk je Instagram-Facebook-interactie

Als je een Instagram-Facebook-verbinding wilt behouden, zijn er aanpassingsopties. U kunt bijvoorbeeld stoppen met het automatisch delen van uw berichten op Facebook, maar Facebook-vrienden laten verschijnen als suggesties voor volgers. Je blijft ook zichtbaar voor Facebook-vrienden op Instagram.

  1. Om je verbinding met Facebook te behouden maar de interactie tussen Instagram en Facebook te beperken, ga je naar het Accounts Center in de app door op het Menu-pictogram te tikken > Instellingen > Accountcentrum.
  2. Selecteer in het gedeelte Verbonden ervaringen beheren de categorie of categorieën die u wilt beheren en kies uw opties.

    • Story & Post Sharing bepa alt of je je Instagram-verhaal of berichten automatisch deelt met Facebook.
    • Beheer Facebook Pay Info bepa alt of je toegang hebt tot dezelfde betaalmethoden met zowel Facebook als Instagram.
    • Inloggen met accounts geeft aan of je alle logins wilt delen en biedt geavanceerde beheerde login-opties.
  3. Gebruik in het Story & Post Sharing scherm de keuzerondjes om aan te geven voor welk account je de opties instelt. Gebruik de schuifregelaars om Automatisch delen in of uit te schakelen voor je Instagram-berichten of -verhaal.

    Herhaal het proces voor de andere categorieën.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe koppel ik Facebook aan Instagram?

    Om Instagram met Facebook te verbinden, start je Instagram en tik je op je profile pictogram > Menu > Instellingen> Accountcentrum Tik op Accountcentrum instellen > Facebook-account toevoegen en selecteer uw account. Tik op Ja, voltooi Setup en volg de aanwijzingen.

    Hoe deel ik een Instagram-bericht op Facebook?

    Je Facebook- en Instagram-accounts moeten zijn gekoppeld via het Accountscentrum om Instagram-berichten op Facebook te kunnen delen. Maak je Instagram-bericht zoals gewoonlijk, schrijf je bijschrift en tik vervolgens op de schakelaar Facebook. U kunt ervoor kiezen om berichten automatisch of handmatig op Facebook te delen. Tik op Delen om je bericht te delen op Facebook en Instagram.

    Hoe deel ik een Facebook-bericht op Instagram?

    Hoewel je Instagram-berichten op Facebook kunt delen, kun je Facebook-berichten niet delen op Instagram, hoewel het gerucht gaat dat de mogelijkheid eraan komt. Als u echter een Facebook-pagina voor uw bedrijf of organisatie heeft, kunt u de Meta Business Suite of een planner van derden gebruiken om Facebook-berichten op Instagram te delen.

Aanbevolen: