Chromecast ontkoppelen van uw Google-account

Inhoudsopgave:

Chromecast ontkoppelen van uw Google-account
Chromecast ontkoppelen van uw Google-account
Anonim

Wat te weten

  • Op internet: het apparaatgedeelte van uw Google-account > selecteer het apparaat om te ontkoppelen > pictogram met drie stippen > Afmelden >Afmelden.
  • Google Home-app: selecteer de Chromecast > Remove Device. Selecteer Remove nogmaals om te bevestigen.
  • Nadat je je account hebt ontkoppeld, kun je een ander apparaat op je account instellen met behulp van het normale installatieproces.

Dit artikel bevat instructies voor het ontkoppelen van een Chromecast (of een ander apparaat) van je Google-account via het web of de Google Home-app.

Hoe ontkoppel ik een apparaat van mijn Google-account op internet?

Het is eenvoudig om een apparaat via internet te ontkoppelen van uw Google-account. Dit omvat een Chromecast, maar werkt ook voor elk apparaat dat u gebruikt met uw Google-account, zoals computers, telefoons, tablets of smarthome-apparaten. Dit is wat je moet doen.

  1. Navigeer naar de pagina Uw apparaten van uw Google-account. Log in indien nodig.

    Image
    Image
  2. Zoek het apparaat dat u wilt ontkoppelen en selecteer Meer (drie verticale stippen) > Afmelden.

    Image
    Image
  3. Een pop-upvenster waarschuwt u dat deze actie de toegang tot uw Google-account van het apparaat zal verwijderen. Selecteer Afmelden om het ontkoppelingsproces te voltooien.

    Image
    Image

Als je je account niet volledig van Chromecast wilt verwijderen, maar het een tijdje niet wilt gebruiken, kun je in plaats daarvan de Chromecast uitschakelen.

Hoe verwijder ik de registratie van Chromecast in de Google Home-app?

Je kunt de registratie van een Chromecast of een ander apparaat ook ongedaan maken via de Google Home-app.

  1. Open de Google Home-app op je mobiele apparaat.
  2. Zoek de kamer die je hebt gelabeld voor je Chromecast en tik op Instellingen.
  3. Selecteer de Chromecast > Remove Device. Selecteer Remove nogmaals om te bevestigen.

FAQ

    Hoe koppel ik een Chromecast aan mijn Google-account?

    Wanneer u uw Chromecast instelt, ziet u een optie om het apparaat aan uw Google-account te koppelen. Sluit je Chromecast aan en download de Google Home-app op je iOS- of Android-apparaat. Wanneer u de app opent, wordt u automatisch gevraagd om het Chromecast-configuratieproces te starten. Een van de laatste (optionele) stappen vraagt je om in te loggen op je Google-account, zodat je de geavanceerde functies van Chromecast kunt gebruiken.

    Hoe schakel ik Chromecast uit?

    Hoewel er geen directe optie is om een Chromecast uit te schakelen, kunt u wel stoppen met casten of spiegelen, de Chromecast loskoppelen van een tv of voeding of de Chromecast uitschakelen. U kunt Chromecast-meldingen ook uitschakelen: Open de Google Home-app, tik op uw apparaat en selecteer Instellingen Schakel de schuifregelaar naast Laat anderen uw cast-media beheren uit

Aanbevolen: