Het wachten op de eerste luxe telefoons van Oppo is bijna voorbij

Het wachten op de eerste luxe telefoons van Oppo is bijna voorbij
Het wachten op de eerste luxe telefoons van Oppo is bijna voorbij
Anonim

Oppo's eerste luxe vlaggenschiptelefoons, de Find X5 en Find X5 Pro, beschikken over het meest geavanceerde camerasysteem van het bedrijf tot nu toe en worden binnenkort uitgebracht.

De Find X5-serie werd voor het eerst onthuld in februari, met pre-orders die in maart opengingen, maar er was nog enige onzekerheid over wanneer de nieuwe telefoons precies zouden worden gelanceerd. Nou, je hoeft je niet meer af te vragen, want Oppo heeft aangekondigd dat zowel de Find X5 als de Find X5 Pro volgende week uitkomen.

Image
Image

Een van de grootste punten op de lijst met functies van Find X5 is Oppo's nieuwe MariSilicon X neurale verwerkingseenheid (NPU), een chip waarvan Oppo beweert dat deze een grote prestatieverbetering kan bieden, niet alleen voor de telefoonprestaties, maar meer specifiek voor computationele fotografie. In wezen zegt Oppo dat het een heleboel algoritmen kan gebruiken en verschillende beeldeffecten zeer snel kan verwerken.

Image
Image

En fotografie is echt het belangrijkste punt van de Find X5-serie - of in ieder geval het aspect waar Oppo het meest enthousiast over is. Tussen de samenwerking met Hasselblad en MariSilicon X wordt beweerd dat de Find X5s tot nu toe enkele van de duidelijkste digitale beelden zal bieden die tot nu toe mogelijk zijn (afkomstig van een smartphone), inclusief 4K-video die 's nachts is gefilmd.

Zowel de Oppo Find X5 als Find X5 Pro zullen vanaf donderdag 23 juni in de winkels verschijnen, verkrijgbaar in Glaze Black of Ceramic White. De Find X5 kost € 999 (ongeveer $ 1.045 USD) en de Find X5 Pro kost € 1299 (ongeveer $ 1. 358 USD).

Aanbevolen: