Nieuwe Apple Music-bug heeft een snelle oplossing

Nieuwe Apple Music-bug heeft een snelle oplossing
Nieuwe Apple Music-bug heeft een snelle oplossing
Anonim

Apple Music ondervindt momenteel een bug waardoor gebruikers geen toegang hebben tot hun muziek, maar er is een snelle oplossing voor.

Volgens een Apple Support-document dat donderdag is gepubliceerd, treft de bug alle nieuwste apparaten van Apple: de iPhone 13-modellen, de nieuwe iPad van de negende generatie en de iPad mini van de zesde generatie. Gebruikers hebben naar verluidt geen toegang gehad tot hun muziekcatalogus en hun Apple Music-instellingen, en ook niet in staat om Sync Library te gebruiken.

Image
Image

Gelukkig heeft Apple er al een oplossing voor uitgebracht. Apple zei dat gebruikers het probleem kunnen oplossen door hun software bij te werken in hun algemene instellingen.

Het probleem lijkt in dezelfde week te zijn verschenen als de release van iOS 15, maar het is onduidelijk of de systeemupdate iets te maken heeft met de Apple Music-bug.

iOS 15 heeft een paar eigen updates voor Apple Music, waaronder Shared With You-integratie, zodat je je muziek met vrienden kunt delen via Berichten en Apple Music Memories. Apple Music heeft ook SharePlay in iOS 15, waarmee gebruikers in re altime naar hetzelfde nummer kunnen luisteren met vrienden en familie, waar ze ook zijn.

Image
Image

Andere opmerkelijke iOS 15-updates zijn de portretmodus en ruimtelijke audio op FaceTime, een map Shared with You die in verschillende apps werkt, Live Text om specifieke elementen in foto's te identificeren, een geüpgradede Weer-app en nog veel meer.

Aanbevolen: