Hoe u uw Internet Explorer-geschiedenis kunt wissen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Internet Explorer-geschiedenis kunt wissen
Hoe u uw Internet Explorer-geschiedenis kunt wissen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het gear icoon in IE om een menu te openen. Kies Safety > Browsegeschiedenis verwijderen.
  • Bevestigen Geschiedenis is geselecteerd in het venster Browsegeschiedenis verwijderen.
  • Kies Verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe u uw Internet Explorer-geschiedenis kunt wissen.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Hoe u uw geschiedenis kunt wissen in Internet Explorer

Internet Explorer houdt, zoals de meeste browsers, de websites bij die je hebt bezocht, zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden of zodat het automatisch websites voor je kan voorstellen wanneer je ze in de navigatiebalk begint te typen. Gelukkig is het gemakkelijk om je geschiedenis te wissen in Internet Explorer:

  1. Open Internet Explorer.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek van het programma het gear icoon om een menu te openen.

    De Alt+ X sneltoets werkt ook.

    Image
    Image
  3. Kies Safety en dan Browsegeschiedenis verwijderen.

    U kunt ook naar de volgende stap gaan met de Ctrl+ Shift+ Del Toetsenbord sneltoets. Als je het menu zichtbaar hebt in Internet Explorer, Extra > Browsegeschiedenis verwijderen brengt je daar ook.

    Image
    Image
  4. In het venster Browsegeschiedenis verwijderen dat verschijnt, moet u ervoor zorgen dat Geschiedenis is geselecteerd.

    Image
    Image
  5. Selecteer Verwijderen.

    Image
    Image
  6. Als het venster Browsegeschiedenis verwijderen sluit, kunt u Internet Explorer blijven gebruiken, afsluiten, enz. - de hele geschiedenis is verwijderd.

    In het venster Browsegeschiedenis verwijderen kunt u ook de cache van Internet Explorer wissen om andere tijdelijke bestanden die door IE zijn opgeslagen te verwijderen, evenals opgeslagen wachtwoorden en formuliergegevens te verwijderen, enz. U kunt desgewenst elk ander item uit deze lijst selecteren, maar Geschiedenis is de enige optie die nodig is om uw geschiedenis te verwijderen.

Meer informatie over het wissen van geschiedenis in IE

Als je een oudere versie van Internet Explorer gebruikt, zullen deze stappen niet precies hetzelfde zijn voor jou, maar ze zullen vergelijkbaar zijn. Overweeg om Internet Explorer bij te werken naar de nieuwste versie.

CCleaner is een systeemreiniger die ook de geschiedenis in Internet Explorer kan verwijderen, evenals de geschiedenis die is opgeslagen in andere webbrowsers die u mogelijk gebruikt.

U kunt voorkomen dat u uw geschiedenis moet wissen door privé op internet te surfen via Internet Explorer. U kunt dit doen door InPrivate-navigatie te gebruiken: Open IE, ga naar de menuknop en navigeer naar Safety > InPrivate Browsing, of druk op de Ctrl+ Shift+ P sneltoets.

Alles wat je doet in dat browservenster wordt geheim gehouden met betrekking tot je geschiedenis, wat betekent dat niemand door je bezochte websites kan gaan en het niet nodig is om de geschiedenis te wissen als je klaar bent; verlaat het venster als je klaar bent.

Aanbevolen: