Hoe fuboTV op Fire Stick te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe fuboTV op Fire Stick te krijgen
Hoe fuboTV op Fire Stick te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Amazon's website > Accounts & Lijsten > Aanmelden > Voer uw e-mailadres of nummer in > Doorgaan > Voer wachtwoord in > Aanmelden.
  • Open de fuboTV-app-pagina. Selecteer uw Fire TV-stick in het vervolgkeuzemenu > Get App.
  • Fire Stick-gebruikers kunnen zeven dagen lang gratis toegang krijgen tot fuboTV door zich aan te melden voor een proefversie.

De fuboTV Fire TV Stick-app biedt veel streaming en on-demand content voor sportliefhebbers om van te genieten. Deze gids leidt je door het proces van hoe je de fuboTV-app op je Fire Stick kunt installeren, hoeveel de sportservice kost en twee slimme manieren om gratis fuboTV te kijken, of je nu kijkt op een Amazon Fire TV Stick of een Fire TV Edition-televisie.

Image
Image

Hoe fuboTV op Fire TV Sticks te krijgen

De fuboTV-app is beschikbaar op alle Amazon's Fire TV Stick-streamingapparaten en Fire TV Edition-tv's met Android OS 5.0 of hoger.

De gemakkelijkste manier om de fuboTV-app naar je Amazon Fire TV Stick te downloaden, is door de app-download van de Amazon-website te starten, aangezien dit slechts een paar seconden duurt en kan worden gedaan zonder zelfs maar je Fire Stick in te schakelen.

  1. Open de Amazon-website in uw favoriete webbrowser.

    Als je al bent aangemeld bij je Amazon-account op de website, kun je doorgaan naar stap 5.

    Image
    Image
  2. Beweeg uw muisaanwijzer over Accounts en lijsten en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  3. Voer het e-mailadres of mobiele nummer in dat is gekoppeld aan het Amazon-account dat is verbonden met uw Fire TV Stick en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  4. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  5. Open de fuboTV-app-pagina.

    Image
    Image
  6. Selecteer uw Fire TV Stick in de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant.

    Image
    Image
  7. Selecteer App ophalen.

    Image
    Image
  8. Na een paar seconden moet de pagina worden vernieuwd en wordt u begroet met een bevestigingsbericht waarin staat dat de fuboTV-app is gedownload naar uw Fire TV-stick. Het downloadproces duurt slechts een minuut of twee.

    Image
    Image
  9. Wanneer je je Fire TV Stick aanzet, zou je moeten worden begroet met een kleine melding die je waarschuwt voor de voltooide app-download. Terwijl dit op het scherm wordt weergegeven, drukt u op de knop met de drie horizontale lijnen op de Fire Stick-afstandsbediening om de app te openen.

    Als je de melding mist, zou het fuboTV-app-pictogram ook op je startscherm en in je app-bibliotheek moeten verschijnen. Je kunt de app ook vinden met behulp van de Fire Stick-zoekfunctie en Alexa.

    Image
    Image
  10. Selecteer Sign In om in te loggen met uw fuboTV-accountgegevens of selecteer Start Free Trial om u aan te melden voor een gratis abonnement proefperiode.

    Image
    Image

Hoeveel kost fuboTV per maand?

De fuboTV-streamingservice biedt vier afzonderlijke abonnementen, elk met hun eigen lijst met functies.

fuboTV-abonnementsprijzen kunnen variëren wanneer ze worden gecombineerd met een ander product of andere dienst als onderdeel van een mobiel of internetservicepakket.

Hier is een kort overzicht van elke fuboTV-lidmaatschapsniveau en de prijs ervan.

  • Starter: kost $ 64,99 per maand en wordt geleverd met 110 kanalen, 250 uur opname en drie schermen.
  • Pro: kost $ 69,99 per maand en beschikt over 110 kanalen, 1.000 uur aan ruimte en onbeperkte schermen.
  • Elite: dit fuboTV-abonnement kost $ 79,99 en bevat 158 kanalen, 1.000 uur aan ruimte en onbeperkte schermen.
  • Latino Plus: kost $ 32,99 en bevat 33 Spaanstalige zenders, 250 uur aan ruimte en twee schermen.

Is fuboTV gratis op Fire Stick?

De fuboTV-streamingservice is niet gratis op Amazon Fire TV Stick-apparaten. Net als Netflix, Disney Plus en andere soortgelijke diensten, vereist fuboTV een actief betaald lidmaatschap om de inhoud ervan te bekijken.

Dit abonnement kan afzonderlijk worden gekocht via een van de bovenstaande pakketten of worden verkregen als onderdeel van een bundel bij een mobiele, kabel- of internetprovider.

Hoe krijg ik fuboTV gratis?

Hoewel de fuboTV-service niet gratis is, is het mogelijk om een gratis proefperiode van zeven dagen te krijgen wanneer u zich aanmeldt voor de Starter-, Pro- en Elite-abonnementen. U moet een creditcard opgeven wanneer u zich aanmeldt, maar deze wordt pas in rekening gebracht na de gratis proefperiode.

Annuleer je gratis proefperiode van fuboTV voordat deze afloopt en er worden geen kosten in rekening gebracht.

FAQ

    Hoe annuleer ik fuboTV op Fire Stick?

    Bezoek fubo.tv in een browser en log in op uw account. Selecteer vervolgens Mijn profiel > Account > Accountdetails > Abonnement opzeggenJe kunt je abonnement op elk moment annuleren nadat je je hebt aangemeld. Als je annuleert tijdens je gratis proefperiode op de website, verlies je meteen de toegang.

    Waarom blijft mijn Fire Stick zeggen dat hij de fubo TV-app niet kan vinden?

    De fuboTV-app is mogelijk niet beschikbaar omdat je je Fire Stick gebruikt in een niet-ondersteunde regio. Kijk op de ondersteuningspagina van Amazon voor meer informatie over het gebruik van Fire TV in verschillende landen. Als je op reis bent of onlangs bent verhuisd, controleer dan de landinstellingen van je Amazon-account. Log in op uw Amazon-account in een browser en ga naar Uw inhoud en apparaten beheren > Voorkeuren > Landinstellingen

Aanbevolen: