Hoe Philo op Fire Stick te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Philo op Fire Stick te krijgen
Hoe Philo op Fire Stick te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Amazon's website > Accounts & Lijsten > Aanmelden > Voer uw e-mailadres of nummer in > Doorgaan > Voer wachtwoord in > Aanmelden.
  • Open de Philo-app-pagina. Selecteer uw Fire TV-stick in het vervolgkeuzemenu > Get App.
  • Je kunt Philo gratis bekijken door een gratis proefperiode van zeven dagen te gebruiken of een account met anderen te delen.

Philo is een betaalbare live-tv en on-demand streamingservice die je via de officiële app op Amazon's verschillende Fire TV Stick-streamingsticks kunt bekijken. In deze gids wordt uitgelegd hoe je de Philo TV-app het gemakkelijkst kunt downloaden en ontdek je enkele strategieën om de service gratis te bekijken en enkele oplossingen voor wat je moet doen als de Fire Stick Philo niet goed afspeelt.

Hoe kijk ik Philo Free on Fire Stick?

De officiële Philo-app kan rechtstreeks worden gedownload van de Amazon Appstore op Fire TV Stick-apparaten zonder dat hacking of app-side-loading nodig is. De eenvoudigste manier om de Philo op je Fire Stick te installeren, is door de Amazon-website te gebruiken, omdat je hiervoor niet door de Fire Stick-gebruikersinterface hoeft te navigeren en zoektermen hoeft te typen met de afstandsbediening, wat beide vaak erg frustrerend kan zijn.

  1. Open de Amazon-website in een webbrowser op uw computer, tablet of smartphone.

    Als u al bent aangemeld bij de Amazon-website, gaat u verder met stap 5.

    Image
    Image
  2. Open het Accounts & Lijsten menu en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  3. Voer uw Amazon e-mailadres of mobiele nummer in en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  4. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  5. Open de Philo app-pagina.

    Image
    Image
  6. Selecteer de naam van uw Fire TV Stick in het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant.

    Image
    Image
  7. Selecteer App ophalen.

    Image
    Image
  8. Na een paar seconden zou de pagina moeten vernieuwen en je moeten informeren dat de Philo-app is begonnen met downloaden op je Fire TV Stick.

    Image
    Image
  9. Als je je Fire TV Stick hebt ingeschakeld, zou je een melding moeten zien wanneer de installatie is voltooid. Terwijl deze melding op het scherm staat, drukt u op de knop op de Fire Stick-afstandsbediening met de drie horizontale lijnen om de app te openen.

    De Philo-app zou ook in je app-bibliotheek moeten staan met al je andere geïnstalleerde Fire Stick-apps.

    Image
    Image
  10. De Philo TV-app wordt gestart op je Fire Stick. Selecteer Aanmelden om in te loggen met uw Philo-accountgegevens of selecteer Aan de slag om een nieuw account aan te maken.

    Image
    Image

Hoe krijg ik Philo gratis?

De gemakkelijkste manier om Philo gratis te krijgen, is door je aan te melden voor een abonnement en de gratis proefperiode van zeven dagen te gebruiken. Zolang je je abonnement voor het einde van de zevende dag annuleert, brengt Philo je niets in rekening.

Sommige mensen maken graag elke week een nieuw account aan om een nieuwe gratis proefperiode te krijgen. Een minder tijdrovende strategie kan zijn om er een te maken met twee vrienden of familieleden en de kosten te verdelen.

Een enkel Philo-lidmaatschap is tegelijkertijd toegankelijk op drie verschillende apparaten.

Sommige internet- en mobiele serviceproviders bieden mogelijk gratis Philo-lidmaatschappen of langere gratis proefversies aan als onderdeel van een speciale promotie, dus het kan de moeite waard zijn om providers te vergelijken wanneer u overweegt van dienst te veranderen als dit iets voor u is.

Waarom werkt Philo niet op Fire Stick?

Er zijn verschillende redenen waarom de Philo-app mogelijk niet correct werkt op je Amazon Fire TV Stick.

  • De limiet van drie schermen. Philo laat gebruikers slechts op drie verschillende schermen tegelijk kijken. Als deze limiet al is bereikt, kun je pas een nieuwe stream starten als iemand zijn of haar sessie beëindigt.
  • Langzame internetverbinding. Philo raadt ten minste 1,5 Mbps aan om inhoud in standaarddefinitie (SD) te bekijken en ten minste 5 Mbps om inhoud in hoge definitie (HD) te bekijken.
  • Regiolimieten. Philo is mogelijk niet beschikbaar in uw regio. Als je de Philo-app niet kunt vinden in de Amazon Appstore, is dit waarschijnlijk het geval. Als u de Philo-website in een webbrowser laadt, weet u of Philo voor u beschikbaar is.

Als je Fire TV Stick helemaal niet laadt, zijn er enkele andere oplossingen die het proberen waard zijn.

FAQ

    Waarom buffert Philo op mijn Fire Stick?

    Je hebt misschien te veel apparaten die strijden om bronnen op je netwerk; probeer een paar los te koppelen om te zien of dat helpt bij het stoppen met bufferen op je Fire Stick. Uw Fire Stick heeft mogelijk ook een update nodig. Ga naar Instellingen > My Fire TV > Over > Controleer op systeemupdate Als je problemen hebt met andere apps op je Fire Stick of andere apparaten in je thuisnetwerk, herstart dan je modem en router.

    Hoe annuleer ik Philo on Fire Stick?

    Als je je hebt aangemeld voor een Philo-abonnement op je Fire Stick, bekijk je je abonnement op amazon.com/appstoresubscriptions. Gebruik het vervolgkeuzemenu onder Acties en klik op Auto-renewal uitschakelen Selecteer op de Philo-site Account> Mijn account annuleren

Aanbevolen: