Hoe vind je echte beroemdheden op Twitter

Inhoudsopgave:

Hoe vind je echte beroemdheden op Twitter
Hoe vind je echte beroemdheden op Twitter
Anonim

Wat te weten

  • Zoeken naar beroemdheid > selecteer match met een geverifieerde badge > selecteer Mensen tab > selecteer beroemdheidsaccount.
  • Alternatief: bekijk de top 50 Twitter-accounts van Wikipedia, zoek andere samengestelde lijsten of bekijk de Following-lijst van een beroemdheid.

Dit artikel legt uit hoe je geverifieerde accounts van beroemdheden op Twitter kunt vinden, of ze nu een blauw vinkje hebben of niet. Twitter biedt verificatie aan beroemdheden en bedrijven waarvan de kans groter is dat ze worden nagebootst, dus niet iedereen kan geverifieerd worden.

Geverifieerde accounts van beroemdheden zoeken

Volg deze eenvoudige stappen om je favoriete beroemdheid op Twitter te vinden zonder het risico te lopen een imitator te volgen.

  1. Voer in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het startscherm van Twitter de naam van je favoriete beroemdheid in. Er verschijnt een lijst met mogelijke overeenkomsten.

    Image
    Image
  2. Als je er een ziet met de geverifieerde badge, selecteer deze dan. Druk anders op Enter op het toetsenbord.

    Geverifieerde accounts verschijnen meestal als eerste op de lijst, dus het is niet moeilijk om ze te vinden.

  3. Er verschijnt een zoekscherm. Gebruik het om filters toe te passen of selecteer Mensen bovenaan het scherm om de opties te verfijnen. Wanneer u het account vindt dat u zoekt, selecteert u het.

    Image
    Image

Meer manieren om geverifieerde Twitter-accounts van beroemdheden te vinden

De tweede gemakkelijkste manier om het officiële account van je favoriete beroemdheid te vinden, is door op hun website te zoeken naar de merkgerelateerde volgknop, die meestal een witte vogel op een blauwe achtergrond of een kleine "t" bevat.

Lijsten met officiële Twitter-accounts van beroemdheden zijn gemakkelijk te vinden op internet. Hier zijn een paar bronnen:

  • Wikipedia's lijst van de top 50 Twitter-accounts is een geweldige plek om te beginnen. Het zit vol met beroemdheden, politici, muzikanten, atleten en andere interessante mensen.
  • American Idol-sterren zijn te vinden via de @AmericanIdol-lijsten, waar een verzameling finalisten, alumni, winnaars, juryleden, hosts en medewerkers is samengesteld.
  • 85 Comedians om te volgen op Twitter is een geweldige starterslijst om te bekijken als je op zoek bent naar meer gegiechel in je feed.
  • CSPAN heeft een samengestelde lijst van Amerikaanse congresleden op Twitter. Als je de politiek volgt, is dit een bron van onschatbare waarde.

Een andere manier om beroemdheden te vinden is via mond-tot-mondreclame. Kijk naar de andere beroemdheden die je favoriete ster volgt. Meestal volgen ze alleen echte accounts en volgen niet veel mensen.

Beroemdheden kunnen gemakkelijk worden gevonden, ontdekt en gevolgd op Twitter met de juiste combinatie van zoekvaardigheden en zoekopdrachten op internet.

Aanbevolen: