De top 10 Instagram-accounts van beroemdheden om te volgen

Inhoudsopgave:

De top 10 Instagram-accounts van beroemdheden om te volgen
De top 10 Instagram-accounts van beroemdheden om te volgen
Anonim

Instagram is niet alleen een plek waar je kunt zien wat je vrienden eten voor de lunch. Grote merken en beroemde beroemdheden zijn geïnfiltreerd in de populaire app voor het delen van foto's en video's, en ze hebben miljoenen volgers verzameld.

Sommigen posten slechts af en toe, terwijl anderen de app eigenlijk gebruiken om hun hele leven te documenteren - nooit meer dan een paar dagen zonder te posten en vaak meerdere keren per dag te posten.

Hier zijn 10 beroemdheden die de app waarschijnlijk de hele dag, elke dag lijken te gebruiken.

Rihanna

Image
Image

Van Rihanna is bekend dat ze in het verleden een aantal zeer NSFW-foto's op Instagram plaatste, en ze verdween in 2014 ongeveer zes maanden uit de app, mogelijk omdat haar account was uitgeschakeld vanwege het type inhoud dat ze plaatste. Ze kwam echter terug en ondanks dat haar berichten er veel meer SFW uitzagen, rockt ze het nog steeds.

Hier verandert de profielfoto nooit van de iconische tekening van een stokfiguur, maar ze houdt ervan om te pronken met haar make-upmerk en modefotoshoots overal in haar feed.

Snoop Dogg

Image
Image

Als je besluit Snoop Dogg op Instagram te volgen, wees er dan op voorbereid dat zijn berichten je feed volledig zullen domineren. Serieus, deze man kan de meeste meer dan 25 keer per dag. Hij heeft tienduizenden foto's gepost en zal waarschijnlijk niet snel stoppen. Mensen lijken echter te genieten van zijn frequente postgewoonten, omdat hij meer dan 50 miljoen volgers heeft.

Hij is ook een liefhebber van memes, dus wees voorbereid op een aantal rare en hilarische afbeeldingen of citaten die in je feed verschijnen.

Miley Cyrus

Image
Image

Hou van haar of haat haar, Miley Cyrus is een Instagram-koningin met meer dan 115 miljoen volgers. Haar persoonlijkheid leek echter een beetje te zijn afgezwakt van de rare en gekke celeb waarop ze haar muziekcarrière heeft gebouwd. Meestal plaatst ze om de paar dagen iets.

Nicki Minaj

Image
Image

Nicki Minaj is een andere enorm actieve Instagram-celeb die behoorlijk pittige foto's van zichzelf plaatst in verschillende outfits van fotoshoots. Maar gezien haar celeb-persoonlijkheid, muziekstijl en algehele merk, ben je echt verrast?

Daarnaast zal ze een mix van promotiemateriaal en een paar willekeurige screenshots van dingen hier en daar posten. Ze mist bijna nooit meer dan een paar dagen om iets te posten.

Dwayne 'The Rock' Johnson

Image
Image

Dwayne Johnson, ook wel bekend als The Rock, heeft de laatste tijd zijn Instagram-activiteit echt opgevoerd. En in plaats van gewone selfies te maken, filmt hij zichzelf vaak terwijl hij tegen de camera praat als een videopost of maakt hij een foto van zichzelf in scènes of op de set van een van de vele, vele films waarin hij schittert.

Zelfs als de op één na best betaalde acteur achter George Clooney, mist The Rock bijna nooit een dag voor een post, en het is niet ongewoon dat hij twee of drie keer per dag post. Met 199 miljoen volgers is hij een van de meest gevolgde accounts op het platform.

Drake

Image
Image

Drake is een van de grootste artiesten van dit moment die zijn fans graag op de hoogte houdt via Instagram. Sterker nog, je zult hem vaak merken dat hij doorgaat met het posten van sprees, waarbij hij meerdere berichten achter elkaar overgeeft.

Veel berichten bevatten hemzelf, terwijl andere mensen bevatten die hij bewondert en waarvoor hij dankbaar is. Als je geïnteresseerd bent in wat hij van plan is, volg hem dan.

Jessica Alba

Image
Image

Vanaf het uiterlijk van Jessica Alba's Instagram-pagina, lijkt het er zeker op dat ze een opwindend en glamoureus Hollywood-leven leidt met haar schattige familie.

Ze plaatst veel leuke en informele foto's vermengd met veel groepen en individuele selfies overal waar ze gaat, plus af en toe een quote of plug voor haar merk, The Honest Company.

Ariana Grande

Image
Image

Het is mogelijk dat elk tienermeisje geobsedeerd is door Ariana Grande, wat waarschijnlijk verklaart waarom ze nog meer volgers heeft dan The Rock (maar nauwelijks).

Haar stijl van posten is een beetje meer kunstzinnig en mysterieus in vergelijking met andere celebs. Ze lijkt echt iets te hebben met zachte kleuren en zwart-witfilters. Je kunt op zijn minst om de paar dagen nieuwe berichten van haar verwachten.

Sean 'Diddy' Combs

Image
Image

Sean Combs a.k.a Puffy Daddy a.k.a. P. Diddy a.k.a. gewoon "Diddy" weet zeker hoe hij indruk kan maken op Instagram. Hij plaatst werkelijk alles, van selfievideo's en familiefoto's tot inspirerende quotes en shoutouts voor andere grote gebruikers die hij wil dat je volgt.

Je kunt meerdere berichten van hem per dag verwachten, soms meer dan 10 in slechts 24 uur.

Kim Kardashian

Image
Image

De selfies van Kim Kardashian halen momenteel waarschijnlijk meer de krantenkoppen dan wie dan ook ter wereld.

Dus ja, natuurlijk, ze is enorm actief op Instagram, en de meeste foto's zijn van niets anders dan van haarzelf. Ze post zeker elke dag, dus als je het leuk vindt om Kim K's gezicht overal in je feed te zien, ga je gang en sluit je aan bij de andere 189 miljoen mensen die haar volgen.

Aanbevolen: