Dell zet zicht op Apple met 'dunste' laptops tot nu toe

Dell zet zicht op Apple met 'dunste' laptops tot nu toe
Dell zet zicht op Apple met 'dunste' laptops tot nu toe
Anonim

De nieuw aangekondigde XPS 13 en XPS 13 2-in-1 13-inch laptops van Dell hechten niet alleen belang aan multitasking en veelzijdigheid, maar ook aan draagbaarheid, dankzij een nog dunner ontwerp.

Noch de XPS 13 noch XPS 13 2-in-1 zijn nieuwe namen op het gebied van Dell laptops, maar dit zijn de nieuwste versies van die eerdere modellen. Dus hoewel de nieuwe XPS-laptops een naam delen met hun voorgangers, zijn ze eigenlijk niet dezelfde hardware.

Image
Image

De 2022 XPS 13 heeft een nog dunnere fysieke structuur dan voorheen, dus hij neemt minder ruimte in beslag in een tas of rugzak. Maar hij kan ook tot 12 uur constant 1080p videostreaming vasthouden. De nieuwste XPS 13 bevat ook Dell's vierde generatie 4-zijdige InfinityEdge-display, waarvan het bedrijf beweert dat het heldere beelden en diepere geluiden zal bieden.

Als je meer geïnteresseerd bent in een veelzijdig en aanpasbaar stuk draagbare hardware, is het 2022 XPS 13 2-in-1-model ook beschikbaar en verbeterd ten opzichte van de vorige versie.

Dell zegt dat dit het eerste XPS-apparaat is dat 5G aanbiedt, dus je kunt met hogere snelheden downloaden, uploaden, streamen, enz. Het ondersteunt ook eSIM, waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen providers zonder de SIM-kaarten te hoeven vervangen - ideaal voor reizen naar het buitenland of in sommige gevallen zelfs net buiten de staat.

Je kunt de nieuwste versie van de XPS 13 nu krijgen voor $ 999. De XPS 13 2-in-1 komt echter pas ergens later deze zomer uit, en Dell zal pas dichter bij de lancering prijsinformatie verstrekken.

Aanbevolen: