Snapchat zet groot in op opnemen met twee camera's - Wat u moet weten

Snapchat zet groot in op opnemen met twee camera's - Wat u moet weten
Snapchat zet groot in op opnemen met twee camera's - Wat u moet weten
Anonim

Snapchat heeft zojuist een opnamesysteem met twee camera's voor in-app video-opname onthuld, waarmee een geheel nieuw element aan het sociale netwerk is toegevoegd.

Wat betekent dit precies? Wanneer u de optie met twee camera's inschakelt, legt u inhoud van beide kanten van de telefoon vast, waardoor u echt unieke creaties kunt maken. Snapchat deelde een video met voorbeelden van het systeem in actie, waaronder gebruikers die manden vanuit meerdere hoeken laten zinken en twee mensen die een samensmelting van hun gezichten creëren via een gesplitst scherm.

Image
Image

Gelukkig geeft de app je enkele opties om de beelden te rangschikken. Hiermee kun je het beeldmateriaal van één camera in een kleine cirkel in de hoek plaatsen voor reactiefoto's en heb je meerdere configuraties voor gesplitst scherm. Er is ook een uitgesneden modus die doet denken aan het groene scherm van TikTok.

Deze functie ondersteunt ook Snap Spectacles, de augmented reality-lenzen van het bedrijf, hoewel eventuele effecten die van de bril zijn afgeleid, alleen kunnen worden toegevoegd na een eerste opname met een smartphone.

Snapchat plaagde dit idee al in april, maar het werd aangekondigd als onderdeel van een grotere "regisseursmodus" die ook een aantal geavanceerde bewerkingsfuncties zou bevatten. Die modus is nog niet klaar, hoewel Snap zegt dat hij nog steeds komt, dus gingen ze door en lanceerden ze zelf de functie voor twee camera's.

Het systeem met twee camera's is vandaag beschikbaar voor iOS-gebruikers, zolang je tenminste een iPhone XS hebt. Android-telefoons krijgen "in de komende maanden" ondersteuning voor de functie.

Aanbevolen: