ZTE's volgende smartphone draait helemaal om displays en afbeeldingen

ZTE's volgende smartphone draait helemaal om displays en afbeeldingen
ZTE's volgende smartphone draait helemaal om displays en afbeeldingen
Anonim

ZTE heeft prijzen en beschikbaarheid aangekondigd voor zijn aankomende Axon 40 Ultra-smartphone, die een aantal verbeteringen biedt ten opzichte van eerdere modellen.

Een nieuw persbericht dat door ZTE naar Lifewire is gestuurd, bevat verschillende details over de volgende telefoon in de Axon-lijn, waaronder een verbeterd scherm en camerasysteem. Het biedt ook betere prestaties, mede dankzij Qualcomm's nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-processor.

Image
Image

Als je gewend bent aan de volledig geïntegreerde schermen van andere Axon-smartphones, maak je geen zorgen: de Axon 40 Ultra zal dat specifieke patroon niet doorbreken. In feite claimt ZTE de verbeteringen die zijn aangebracht aan de 40 Ultra's 6. Het 8-inch AMOLED-scherm heeft geresulteerd in een helderdere weergave met vloeiendere beelden en nauwkeurigere synchronisatie.

Een vergelijkbaar niveau van aandacht is besteed aan de camera's, te beginnen met een 16 MP-eenheid aan de voorzijde met verhoogde lichtgevoeligheid en veel AI-gedreven technologische ondersteuning. Dus eigenlijk hebben al je selfies het vermogen om er nog beter uit te zien dan op eerdere Axon-telefoons. Aan de letterlijke keerzijde gebruikt de Axon 40 Ultra een drietal 64 MP-camera's (telefoto, ultragroothoek en "de mensheid") die ook overal een verbeterde beeldkwaliteit bieden. En ze kunnen bovendien tot 8K video-opname ondersteunen.

Image
Image

De Axon 40 Ultra maakt ook gebruik van een vloeistofkoelsysteem om de prestaties verder te verbeteren en de warmteontwikkeling te verminderen, samen met de eerder genoemde Snapdragon-processor. En hoewel ZTE geen schatting heeft gegeven van hoe lang de nieuwe telefoon opgeladen zal blijven, ondersteunt de 5000 mAh-batterij in ieder geval 65 W "supersnel opladen."

De Axon 40 Ultra gaat op 21 juni in de verkoop, beginnend bij $ 799 voor de 8 GB + 128 GB-versie en $ 899 voor het 12 GB + 256 GB-model. Hoewel voorbestellingen nu open zijn als je er een van tevoren in de rij wilt hebben.

Aanbevolen: