Samsung's nieuwe thuisleven kan alle slimme dingen regelen

Samsung's nieuwe thuisleven kan alle slimme dingen regelen
Samsung's nieuwe thuisleven kan alle slimme dingen regelen
Anonim

Samsung heeft plannen onthuld voor zijn nieuwe SmartThings Home Life-service, waarmee je slimme apparaten op zes verschillende SmartThings-services vanaf één apparaat kunt bedienen.

Aangekondigd tijdens het Bespoke Home-evenement van dit jaar, probeert Samsung's SmartThings Home Life reeds verbonden slimme apparaten nog meer met elkaar te verbinden. De service, die wordt toegevoegd aan de SmartThings-app, bundelt de bedieningsopties voor al je Samsung-apparaten op één plek: je smartphone.

Image
Image

Zes verschillende services (Air Care, Clothing Care, Cooking, Energy, Home Care en Pet Care) en hun aangesloten apparaten zullen worden opgenomen, samen met hardware van andere wereldwijde Samsung-partners. Volgens Samsung's Executive Vice President, Chanwoo Park: "De wereldwijde lancering van SmartThings Home Life zal onze diensten uitbreiden en gebruikers overal in staat stellen om zich minder op hun dagelijkse taken te concentreren en meer op het leven in elk moment."

Indien beschikbaar, heb je rechtstreeks vanuit de app toegang tot SmartThings Home (en al je verbonden apparaten) door op het tabblad "Leven" te tikken. Van daaruit kun je dingen doen zoals keukenapparatuur automatisch instellen, het energieverbruik controleren, je huisdieren in de gaten houden en zelfs zien of er apparaten onderhoud nodig hebben.

Image
Image

Er is ook een update van de SmartThings Family Hub onderweg, met enkele nieuwe AI-gestuurde functies. Voorbeelden zijn het automatisch opnieuw bestellen van benodigdheden voor apparaten als ze bijna op zijn, verbeterde identificatie van eten en drinken, slimme recepten met meer benaderbare instructies en meer.

SmartThings Home Life wordt later deze maand gelanceerd in 97 verschillende (en nog niet nader genoemde) landen, als een update van de huidige SmartThings-app. De Family Hub krijgt in juli ook een update.

Aanbevolen: