Hoe IFTTT's Do Apps te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe IFTTT's Do Apps te gebruiken
Hoe IFTTT's Do Apps te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Do Button: Tik om maximaal drie recepten te selecteren en er knoppen voor te maken.
  • Do Camera: Tik om tot drie gepersonaliseerde camera's te maken via recepten.
  • Do Note: Tik om maximaal drie notitieblokken te maken die zijn verbonden met verschillende services.

Dit artikel legt uit hoe je de Do-apps van If This Then That (IFTTT) kunt gebruiken, waarmee je geautomatiseerde taken kunt instellen door het ene kanaal (Facebook, Gmail, enz.) te kiezen om een ander kanaal te activeren. IFTTT's nieuwe reeks apps - Do Button, Do Camera en Do Note - geeft gebruikers meer opties voor snelle automatisering van taken.

Download IFTTT's Do Button-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig in te stellen.
  • Integreert met veel services van derden.
  • Efficiënt op afstand bedienen van diensten en apps.

Wat we niet leuk vinden

  • Knop werkt af en toe niet.
  • Kan maar één actie aan een knop koppelen.

Met de Do Button-app kun je maximaal drie recepten selecteren en er knoppen voor maken. Als u vervolgens een recept wilt activeren, tikt u op de knop voor IFTTT om de taak onmiddellijk te voltooien.

Je kunt naar links en rechts vegen tussen de receptknoppen voor snelle en gemakkelijke toegang. Het lijkt veel op een afstandsbediening voor je recepten.

Wanneer je de Do Button-app opent, kan deze een recept voorstellen waarmee je aan de slag kunt. De app stelt bijvoorbeeld een recept voor dat een willekeurige geanimeerde GIF-afbeelding e-mailt.

Nadat het recept is ingesteld in de Do Button-app, tik je op de e-mailknop om direct een-g.webp

Je kunt op het receptmixerpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm tikken om terug te gaan naar je receptscherm en het plusteken (+) op lege recepten om nieuwe toe te voegen. Daarnaast kun je door collecties en aanbevolen recepten bladeren voor allerlei taken.

Download voor:

Download IFTTT's Do Camera-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maakt het delen van foto's geautomatiseerd en efficiënt.
  • Eenvoudig te configureren.
  • Stuur foto's naar meerdere diensten.

Wat we niet leuk vinden

  • Ondersteunt slechts één actie.
  • Meer complexe automatisering is niet mogelijk.

De Do Camera-app geeft je een manier om tot drie gepersonaliseerde camera's te maken via recepten. Je kunt foto's maken via de app of hem toegang geven tot je foto's, zodat je ze automatisch kunt verzenden, posten of ordenen via verschillende services.

Net als de Do Button-app kun je van links naar rechts vegen om door elke gepersonaliseerde camera te bladeren.

Een van de gemakkelijkste manieren om met de Do Camera-app aan de slag te gaan, is met een recept dat je een foto e-mailt die je via de app maakt. In overeenstemming met het 'Do'-thema hier, functioneert de Do Camera als de Do Button-app, maar is gemaakt voor foto's.

Wanneer je het recept gebruikt dat je een foto e-mailt, activeert het scherm de camera van je apparaat. En zodra u een foto maakt, wordt deze direct per e-mail naar u verzonden.

Vergeet niet om terug te gaan naar het hoofdrecepttabblad om enkele van de collecties en aanbevelingen te bekijken. Je kunt alles doen, van foto's toevoegen aan je Buffer-app tot fotoposts maken op WordPress.

Download voor:

Download de Do Note-app van IFTTT

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Sms-berichten automatiseren.
  • Stuur tekst naar diensten van derden.

  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

Slechts één actie per sms.

Met de Do Note-app kun je maximaal drie notitieblokken maken die op verschillende services kunnen worden aangesloten. Wanneer u uw notitie typt in Do Note, kan deze onmiddellijk worden verzonden, gedeeld of opgeslagen in bijna elke andere app die u gebruikt.

Veeg naar links of rechts tussen je notitieblokken om ze snel te openen.

Recepten die werken met Do Note geven een kladblokgebied weer waarop u kunt typen. Stel in dit voorbeeld dat u uzelf een korte tekstnotitie wilt e-mailen. U kunt de notitie in de app typen en vervolgens de e-mailknop onderaan selecteren als u klaar bent. De notitie verschijnt direct als een e-mail in je inbox.

Omdat IFTTT met zoveel apps werkt, kun je veel meer doen dan alleen aantekeningen maken. Je kunt het gebruiken om afspraken te maken in Google Agenda, een tweet op Twitter te sturen, iets af te drukken via een HP-printer en je gewicht in Fitbit te loggen.

Aanbevolen: