FontSpace: download duizenden gratis computerlettertypen

Inhoudsopgave:

FontSpace: download duizenden gratis computerlettertypen
FontSpace: download duizenden gratis computerlettertypen
Anonim

FontSpace is een populaire website voor het vinden van gratis lettertypen. Ze hebben momenteel meer dan 90.000 lettertypen en duizenden ontwerpers die hun creaties op de website delen.

Het is gemakkelijk om populaire, nieuwe en willekeurige lettertypen te vinden die gratis te downloaden zijn, en je kunt het zelfs doen zonder in te loggen op een gebruikersaccount of helemaal geen informatie in te vullen.

Hoe lettertypen te vinden op FontSpace

Bezoek de FontSpace-startpagina om hun zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste lettertypen voor deze maand te zien. U kunt meteen elke gewenste tekst invoeren om te zien hoe deze eruitziet met al die lettertypen. De tekstkleur kan ook worden gewijzigd in dit voorbeeld.

Image
Image

Gebruik de zoekbalk of het menu bovenaan de website om meer opties te vinden. Fonts is hoe u de nieuw toegevoegde lettertypen ziet, evenals populaire lettertypen, willekeurige lettertypen, lettertypen die voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt, en meer.

Styles is een andere handige browsemethode, omdat hier alle categorieën zijn. Trendy, decoratief, leuk, extreem, ouder, feestdagen, beroemd en grunge zijn slechts enkele voorbeelden. Tientallen categorieën zijn beschikbaar op de volledige stijlenpagina.

Vergelijkbaar is het Collections menu dat lettertypen groepeert op onderwerp, zoals schrijven, Star Wars, grappig en andere.

Het downloaden van de lettertypen is een makkie

Het duurt niet langer dan 10 seconden om deze gratis lettertypen te downloaden. Wanneer u er een vindt die u zoekt, selecteert u de downloadknop rechts van het lettertype. Of, als je het hebt geselecteerd om naar de beschrijvingspagina te gaan, scroll naar beneden en kies FREE DOWNLOAD.

Image
Image

Voor sommige lettertypen moet u mogelijk met de rechtermuisknop op de downloadknop klikken en de optie Opslaan kiezen.

Deze lettertypen worden gedownload in ZIP-indeling, dus om ze daadwerkelijk te gebruiken, moet u het lettertypebestand uit het archief halen. Je zou gewoon het archief moeten kunnen openen om de lettertypebestanden te zien, maar als dat niet werkt, gebruik dan een gratis bestandsextractor.

Als je het plusteken naast een lettertype gebruikt om het aan een verzameling toe te voegen, kun je meerdere lettertypen samenstellen en ze allemaal tegelijk downloaden. Dit maakt het veel gemakkelijker om veel lettertypen tegelijk te krijgen in plaats van elk lettertypearchief afzonderlijk te downloaden en uit te pakken. Toegang tot uw collecties vanuit uw account.

Meer informatie over FontSpace

U kunt zich optioneel aanmelden voor een gratis account bij FontSpace als u uw eigen lettertypen wilt uploaden en aangepaste verzamelingen van uw favorieten wilt maken.

Op de downloadpagina van elk lettertype staat informatie over hoe je het lettertype kunt gebruiken, bijvoorbeeld of het alleen beschikbaar is voor persoonlijk gebruik. Hier kunt u ook contact opnemen met de ontwerper en doneren aan de ontwerper.

FontSpace heeft een RSS-feed (download het hier) waarop u zich kunt abonneren als u op de hoogte wilt worden gehouden wanneer nieuwe lettertypen aan de site worden toegevoegd.

Er is ook de FontSpace-blog waarin je misschien geïnteresseerd bent, die soms wordt bijgewerkt met lettertype-gerelateerde tips en nieuws.

Aanbevolen: