Download de originele Grand Theft Auto gratis

Inhoudsopgave:

Download de originele Grand Theft Auto gratis
Download de originele Grand Theft Auto gratis
Anonim

Rockstar Games heeft enkele jaren geleden de originele Grand Theft Auto en Grand Theft Auto 2 als geregistreerde gratis downloads uitgebracht. Sindsdien is de game verwijderd van de Rockstar Classics-pagina en zijn zowel Grand Theft Auto als Grand Theft Auto 2 niet langer beschikbaar op de Rockstar Games-websites.

Websites van derden hosten de spellen en bieden deze spellen aan als gratis downloads aan gebruikers van Windows-computers. Deze sites omvatten AllGamesAtoZ, BestOld Games en CNET.

Het spel heeft mogelijk een emulator nodig, zoals DOS Box, om op een Windows-computer te werken.

Image
Image

Original Grand Theft Auto (1997)

De originele Grand Theft Auto-game werd in 1997 uitgebracht door een kleine studio genaamd DMA Design, dat later Rockstar Games zou worden. Het ontwikkelingsbedrijf en de Grand Theft Auto-gamereeks breidden zich snel uit in de jaren die volgden, met de release van meer dan een dozijn Grand Theft Auto-titels op verschillende platforms, samen met andere bekroonde en bestverkochte games, zoals Max Payne en LA Noire. Toen het werd uitgebracht, was het originele Grand Theft Auto een baanbrekende game, die stedelijke misdaad uitbeeldde in een niet-lineaire gamewereld in sandbox-stijl.

De game speelt zich af in de fictieve steden Liberty City, Vice City en San Andreas, die gebaseerd zijn op respectievelijk de Amerikaanse steden New York, Miami en Los Angeles. Spelers zijn vrij om de omgevingen naar hun zin te verkennen en zijn niet gebonden aan een lineaire verhaallijn. De game bevat een overkoepelende, op missies gebaseerde verhaallijn die kan worden voltooid in het tempo van de speler. De game biedt acht personages om uit te kiezen, maar de keuze van het personage heeft geen invloed op de game.

Hoewel de graphics volgens de huidige normen verouderd lijken, is de game leuk om te spelen en biedt het een nostalgische terugblik om te zien waar de Grand Theft Auto-serie is begonnen en hoe ver de graphics sindsdien zijn gekomen.

Grand Theft Auto-serie

De Grand Theft Auto-serie videogames is een van de meest populaire en controversiële videogameseries aller tijden. Veertien titels, inclusief uitbreidingen en DLC's, zijn uitgebracht voor de serie, waarvan de laatste in 2013 komt met Grand Theft Auto V. De grootste verandering die de serie visueel heeft gezien, kwam met de release van Grand Theft Auto III, toen de gameplay veranderde van een top-down shooter-indeling naar een 3D third-person shooter-indeling.

Het uiterlijk van de serie is sindsdien min of meer hetzelfde gebleven, met in de loop van de tijd upgrades naar de game-engine en graphics. De serie heeft ook zijn populariteit en commercieel succes behouden, waarbij elke release een van de best verkopende games, zo niet de best verkopende game, was voor het jaar van release.

Hoewel geruchten de ronde doen over de volgende titel, is er nog geen releasedatum voor Grand Theft Auto 6 aangekondigd.

De Rockstar-website biedt vier gratis gamedemo's van het originele Grand Theft Auto met verschillende grafische mogelijkheden, waaronder 8-bits, 24-bits en 3D FX-graphics.

Aanbevolen: