Apple Music Client 'Next'-app kan nu op verschillende apparaten worden gesynchroniseerd

Apple Music Client 'Next'-app kan nu op verschillende apparaten worden gesynchroniseerd
Apple Music Client 'Next'-app kan nu op verschillende apparaten worden gesynchroniseerd
Anonim

In de strijd om je geld voor het streamen van muziek, wordt Apple Music vaak over het hoofd gezien in vergelijking met sommige van de grote spelers in de industrie, maar een aangesloten app heeft zojuist een hele reeks nieuwe functies aan de service toegevoegd.

Vervolgens kunnen gebruikers met een op Apple Music gerichte app slimme afspeellijsten maken via een functie genaamd Magic DJ. Deze AI-verbeterde afspeellijsten kiezen het volgende nummer op basis van persoonlijke voorkeuren die zijn afgestemd op de smaak van de luisteraar.

Image
Image

De app heeft zojuist een grote opfrisbeurt gekregen met een aantal handige nieuwe functies, zoals te zien is op de officiële Apple Store-pagina van het product. Het grote voordeel is dat gebruikers nu hun Magic DJ-afspeellijsten kunnen synchroniseren op meerdere apparaten, waaronder iPads, iPhones en Mac-computers.

Het werkt door gebruik te maken van de kracht van iCloud-synchronisatie, zodat je toegang hebt tot elke Magic DJ-mix op elk Apple-apparaat, zolang je bent ingelogd op hetzelfde iCloud-account. De service synchroniseert ook uw voorkeuren, zoals uitgesloten inhoud, en slaat alles op in de cloud voor het geval u de app later opnieuw moet installeren.

De ontwikkelaar merkt ook op dat afspeellijsten die zijn toegevoegd via Siri en gesynchroniseerd met de Shortcuts-app nu ook op meerdere apparaten kunnen worden afgespeeld.

De app-update brengt ook een reeks bugfixes, verschillende algemene verbeteringen en bevat enkele widgets voor de kwaliteit van leven. Next is compatibel met iOS 14, iPadOS 14 en macOS Monterey of hoger, maar vereist wel een actief Apple Music-abonnement of toegang tot een lokale muziekbibliotheek.

Aanbevolen: