De streamingdienst van LG TV voegt verschillende nieuwe kanalen toe

De streamingdienst van LG TV voegt verschillende nieuwe kanalen toe
De streamingdienst van LG TV voegt verschillende nieuwe kanalen toe
Anonim

LG's streamingdienst, LG Channels, breidt zijn bibliotheek uit met negen nieuwe speciale kanalen die een eclectisch assortiment aan onderwerpen behandelen.

Verschillende nieuwe kanalen (ja, kanalen, geen shows) zijn bestemd voor LG TV's gratis streamingdienst, LG Channels, met een grote focus op op realiteit gebaseerde inhoud. Hoewel er ook enkele muzikale opties in de nieuwe line-up zijn opgenomen.

Image
Image

Drie speciale muziekkanalen - Stingray SPA, Stingray Easy Listening en Stingray Smooth Jazz - bestrijken een assortiment van genres, van elektro-instrumentaal tot hitparades. En enigszins verwant is The Elvis Presley Channel, dat voorziet in wat LG 'non-stop Elvis-content' noemt.

Ergens in het midden van dit alles is een speciaal Deal or No Deal-kanaal, waar het allemaal spelshows zijn, de hele tijd. Als je ooit de populaire gelukstest voor het openen van je koffer hebt willen lopen, dan is dit je kans.

Image
Image

En dan zijn er nog alle reality-tv-aanbiedingen, te beginnen met een verscheidenheid aan herhalingen vanaf het begin van de jaren 2000 op het nieuwe All Real-kanaal. Bekende gewichtsverlieswedstrijd The Biggest Loser krijgt ook een eigen kanaal (met dezelfde naam), samen met Fear Factor en al zijn intense "wat zou je doen voor $ 50.000"-momenten. En tot slot, de waanzinnige fysieke uitdaging spelshow Wipeout heeft zijn eigen kanaal, genaamd Wipeout Xtra.

Alle nieuwe kanalen zijn nu beschikbaar via LG Channels op alle 2016 en nieuwere LG Smart TV-modellen (in de VS). U kunt Stingray SPA, Stingray Smooth Jazz en Stingray Easy Listening vinden op respectievelijk de Amerikaanse kanalen 910, 911 en 912. The Biggest Loser is op US Channel 101, All Real is op 285 en The Elvis Presley Channel is op 320. Ten slotte zijn Deal or No Deal, Wipeout Xtra en Fear Factor te zien op de Amerikaanse kanalen 330, 331 en 332.

Aanbevolen: