E-mail verzenden naar Bcc-ontvangers in iPhone Mail

Inhoudsopgave:

E-mail verzenden naar Bcc-ontvangers in iPhone Mail
E-mail verzenden naar Bcc-ontvangers in iPhone Mail
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de iPhone Mail app op het new message icoon.
  • Tik op de CC/Bcc, From regel om deze uit te vouwen.
  • Tik op de regel Bcc en voeg e-mailadressen toe.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u e-mail kunt verzenden naar Bcc-ontvangers in de iPhone Mail-app. De informatie is van toepassing op apparaten met iOS 14 tot en met iOS 12.

Hoe ontvangers blind kopiëren in iOS Mail

Als je iPhone Mail gebruikt en een e-mail naar meer dan één persoon wilt sturen, kun je hun adressen in het veld Aan zetten. Deze aanpak zorgt voor een lange lijst met e-mailadressen en een onpraktische berichtkop. Het onthult ook alle adressen van elke ontvanger. Gebruik het Bcc-veld om ontvangers van e-mailberichten te verbergen.

Het Bcc-veld in de Mail-app gebruiken om blinde kopieën te verzenden:

  1. Open de Mail app en tik op het new message icoon, dat lijkt op een vel papier met een potlood.
  2. Tik op de Cc/Bcc, From regel om deze uit te vouwen. Als u slechts één e-mailaccount aan uw iPhone hebt toegevoegd, wordt de regel weergegeven als Cc/Bcc.
  3. Tik op de Bcc regel en voeg een of meer adressen toe.

    Image
    Image
  4. Voeg minstens één Aan adres toe.

    Als je het naar jezelf wilt sturen met Undisclosed Recipients, voeg je een nieuw contact toe met de naam Undisclosed Recipients en gebruik je een van je e-mailadressen. Deze specifieke afzendernaam is een informele internetstandaard om aan te geven dat de daadwerkelijke distributielijst blind gekopieerd is.

  5. Stel het bericht op en verzend het.

De mensen die uw e-mail ontvangen, zien de Bcc-ontvangers niet. Voeg indien van toepassing een notitie toe om uit te leggen dat de e-mail naar andere mensen is verzonden en vermeld hun namen. Dan geef je hun e-mailadressen niet prijs of riskeer je veel correspondentie met alle antwoorden.

Aanbevolen: