Hoe foto's naar Facebook te verzenden vanaf iPad

Inhoudsopgave:

Hoe foto's naar Facebook te verzenden vanaf iPad
Hoe foto's naar Facebook te verzenden vanaf iPad
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste manier: open de Foto's-app, selecteer een afbeelding of afbeeldingen, tik op Delen en selecteer Facebook.
  • Vanuit de FB-app: Selecteer in het gebied Waar denk je aan Foto, kies afbeeldingen, tik op Klaar > Bericht.
  • Vanuit Safari: Ga naar Facebook.com en tik op Photo/Video. Tik op Fotobibliotheek, selecteer foto's en tik op Toevoegen > Post.

In dit artikel worden drie manieren uitgelegd om een foto vanaf je iPad naar Facebook te sturen.

Stuur foto's naar Facebook vanuit de Foto's-app

Er zijn twee manieren om de Foto's-app te gebruiken om afbeeldingen naar Facebook te sturen. De ene is voor afbeeldingen die je eerder hebt gemaakt en de andere is voor een afbeelding of video die je zojuist hebt gemaakt met de Camera-app.

Om de Photos app te gebruiken, open je de app en selecteer je de afbeelding die je op Facebook wilt plaatsen. Als u er meerdere tegelijk wilt verzenden, kiest u Select en tikt u vervolgens op elke foto of video die u op Facebook wilt plaatsen.

Image
Image

Als je een zojuist gemaakte foto of video wilt verzenden, blijf je in de Camera-app en tik je op de miniatuur voor de afbeelding of video.

Image
Image

Volg hoe dan ook deze aanwijzingen:

Om deze methode te gebruiken, moet de Facebook-app op je iPad zijn geïnstalleerd. Download Facebook voor iPad als je het niet hebt.

  1. Tik op het Share icoon.

    Image
    Image
  2. Selecteer Facebook in het deelblad.

    Image
    Image

    Als je de Facebook-optie niet ziet, selecteer dan More, zoek Facebook in de lijst en tik op de knop naast het om het groen te maken in plaats van wit.

  3. Wacht terwijl de afbeelding of video klaar is om te worden geüpload. Dit kan even duren als het een foto met een hoge resolutie is, als er meerdere items zijn of als het een video is. Mogelijk ziet u de voortgangsbalk niet als het een klein item is.
  4. Schrijf eventueel een bericht bij de afbeelding, kies wie de afbeelding kan zien en beslis of je deze wilt toevoegen aan een fotoalbum op je Facebook-pagina. Tik op Volgende.

    Image
    Image
  5. Selecteer Share om de iPad-foto of -video naar Facebook te sturen.

    Image
    Image

    Er zijn andere items die je kunt aanpassen. Stuur de foto of video bijvoorbeeld naar een Facebook-groep of de tijdlijn van een vriend.

  6. De afbeelding of video verschijnt onmiddellijk op Facebook. Als je het niet ziet, veeg je omlaag op de pagina om te vernieuwen.

Stuur foto's naar Facebook vanuit de Facebook-app

De Facebook-app biedt een fotoknop waarop u kunt tikken om de afbeeldingen en video's te selecteren die u vanaf uw iPad naar Facebook wilt verzenden.

  1. Open de Facebook-app op je iPad. Tik op Nieuwsoverzicht of tik op je afbeelding om naar je profiel te gaan.
  2. Selecteer Foto. in het gebied Waar denkt u aan

    Image
    Image
  3. Tik op elke afbeelding of video die je vanaf je iPad naar Facebook wilt sturen.

    Als u het album wilt wijzigen, selecteert u Camerarol.

  4. Kies Klaar wanneer je klaar bent met kiezen wat je op Facebook wilt plaatsen.

    Image
    Image
  5. Schrijf iets als je wilt en gebruik eventueel de knoppen onder je naam om te kiezen wie het Facebook-bericht kan zien en onder welk album (indien aanwezig) je het wilt plaatsen.
  6. Selecteer Post om de iPad-video's of foto's naar Facebook te sturen.

    Image
    Image

Stuur foto's naar Facebook met Safari op iPad

Je kunt ook foto's en video's delen met Facebook vanuit een webbrowser zoals Safari, Chrome, Opera en Firefox. De mobiele Facebook-pagina werkt in alle browsers hetzelfde, dus je kunt elke mobiele browser gebruiken.

  1. Open Facebook.com in een webbrowser.
  2. Ga naar de Nieuwsfeed pagina of je profiel en tik vervolgens op Foto/Video.

    Image
    Image
  3. Selecteer Take Photo or Video om de camera-app te openen, of Photo Library om een foto of video van je iPad te kiezen om te verzenden naar Facebook. Of selecteer Browse om een foto of video te zoeken die is opgeslagen in iCloud Drive.

    Image
    Image
  4. Als u foto's of video's naar Facebook wilt verzenden die op uw iPad zijn opgeslagen, tikt u op Toevoegen. Als je ervoor hebt gekozen om de foto of video nu te maken, maak dan de foto of video en selecteer Gebruik foto of Gebruik video.

    Image
    Image
  5. Pas desgewenst het bericht aan met tekst, kies wie de foto's en video's die je deelt kan zien en voeg meer items toe.
  6. Tik op Post om de video's en foto's naar Facebook te sturen.

    Image
    Image

FAQ

    Waarom kan ik geen foto's op Facebook plaatsen vanaf mijn iPad?

    Als je geen foto's naar Facebook kunt uploaden, update dan de app en update je iPad. Start vervolgens uw apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw.

    Waarom kan ik mijn Facebook-foto's niet zien op mijn iPad?

    Als je je Facebook-foto's niet kunt zien op je iPad, controleer dan je internetverbinding en wis vervolgens je browsergeschiedenis en websitegegevens. Als je nog steeds problemen hebt, update dan de Facebook-app en je apparaat.

    Hoe sla ik Facebook-foto's op mijn iPad op?

    Om foto's naar uw iPad te downloaden, plaatst u uw vinger op de Facebook-foto en houdt u deze vast totdat een menu verschijnt en tikt u vervolgens op Save Photo. Je kunt ook al je Facebook-foto's downloaden als ZIP-bestand.

    Waarom duurt het zo lang voordat mijn iPad-foto's op Facebook verschijnen?

    De iPad maakt foto's met een hoge resolutie, wat resulteert in grote bestandsgroottes. Het uploaden van grotere bestanden duurt langer, dus het kan even duren voordat iPad-foto's worden weergegeven.

    Hoe herschik ik foto's in mijn Facebook-albums op mijn iPad?

    Als je je Facebook-foto's op iPad wilt herschikken, tik je op een afbeelding en houd je deze vast, sleep je deze naar waar je maar wilt en laat je je vinger los.

Aanbevolen: