Hoe u de Nintendo Switch op uw laptop aansluit

Inhoudsopgave:

Hoe u de Nintendo Switch op uw laptop aansluit
Hoe u de Nintendo Switch op uw laptop aansluit
Anonim

Wat te weten

  • Sluit je laptop aan op een Elgato HD60 HDMI-opnamekaart en voer Game Capture HD uit op je laptop.
  • Je kunt ook de pc-versies van je favoriete Nintendo Switch-games op je laptop uitvoeren.

Dit artikel legt uit hoe je de Nintendo Switch op een laptop aansluit en games zoals Super Smash Bros. Ultimate en Animal Crossing New Horizons op je computer speelt. Als je geen HDMI-opnamekaart hebt, kun je ook de pc-versies van je favoriete Nintendo Switch-games op je laptop spelen.

Je herinnert je misschien dat je een HDMI-verbinding hebt gebruikt om het scherm van je computer te spiegelen op een monitor of tv-scherm. Dit is een HDMI Out-poort en kan niet worden gebruikt voor het importeren van andere media op het scherm van uw laptop.

Hoe de Nintendo Switch op een laptop aan te sluiten

Om je Nintendo Switch op je laptop te spelen, gebruik je in feite de monitor van je laptop als een tv-scherm, dus je kunt je Nintendo Switch tijdens het hele installatieproces in het dock laten staan.

  1. Koppel de HDMI-kabel van de Nintendo Switch los van je tv.
  2. Steek de HDMI-kabel van de Nintendo Switch in de HDMI In-poort van je Elgato HD60 HDMI-opnamekaart.

    Dit hele proces kan veel energie kosten, dus het is een goed idee om zowel je laptop als het Nintendo Switch-dock op een stroombron aan te sluiten.

  3. Op je laptop, open Game Capture HD.

    Image
    Image
  4. Schakel je Nintendo Switch-systeem in door op de Home-knop op een aangesloten controller te drukken.

  5. Sluit de USB-kabel die bij de Elgato HD60 is geleverd aan op de opnamekaart en uw laptop.
  6. Na een paar seconden zou je het startscherm van je Nintendo Switch moeten zien in Game Capture HD.

    Image
    Image

    Als de Game Capture HD-software van Elgato de Nintendo Switch niet detecteert, zorg er dan voor dat de HDMI-kabel is aangesloten op de In-poort van de opnamekaart en niet op de Uit-poort. Deze moet zich aan dezelfde kant bevinden als de USB-kabel.

  7. Selecteer het fullscreen pictogram in de rechterbovenhoek van Game Capture HD. Het programma zou het hele scherm moeten vullen.

    Image
    Image
  8. Pas op dat je je muis of toetsenbord niet aanraakt. De beelden van de Nintendo Switch zouden automatisch moeten worden uitgebreid om het hele scherm vanzelf te vullen. Je kunt nu je Nintendo Switch-games op je laptop spelen, net zoals je dat op een tv zou doen.

    Image
    Image

    Dezelfde techniek kan worden gebruikt voor het bekijken van media vanaf elk ander apparaat met een HDMI-kabel.

Over Capture Cards

Je kunt elke opnamekaart voor dit proces gebruiken, zolang deze maar een USB-C-aansluiting en een HDMI In-poort heeft. Er zijn verschillende geweldige capture-kaarten om uit te kiezen, maar gamers beschouwen Elgato-kaarten over het algemeen als de beste vanwege hun betaalbaarheid, bouwkwaliteit en gebruiksgemak.

We gebruiken een Elgato HD60 HDMI-opnamekaart en de gratis Elgato Game Capture HD-software voor deze instructies. De capture-kaart is verkrijgbaar bij Amazon en de gratis software op de officiële Elgato-website.

Als je een andere capture-kaart gebruikt om je Switch op je laptop aan te sluiten, moeten de stappen identiek zijn. Op dezelfde manier werken de meeste software voor het vastleggen van games op dezelfde manier, dus als je een ander programma hebt dat je liever gebruikt, kun je dat gebruiken in plaats van Game Capture HD.

Deze methode is niet van toepassing op de Switch Lite.

Een andere manier om Nintendo Switch-games op je laptop te spelen

Als je geen HDMI-opnamekaart hebt en het je niet kunt veroorloven om er een te kopen, is het een goed alternatief om de pc-versies van je favoriete Nintendo Switch-games op je laptop te spelen. Veel Nintendo Switch-controllers zijn ook compatibel met laptops of desktopcomputers, dus je hoeft geen nieuwe besturing te leren.

Behalve first-party franchises zoals Super Mario, Animal Crossing en Pokemon, zijn veel van de videogames die beschikbaar zijn op de Nintendo Switch ook verkrijgbaar in de Microsoft Store-app store op Windows 10, Epic Games of Steam. Sommige populaire online games, zoals Minecraft en Fortnite, ondersteunen zelfs cross-save tussen apparaten. Dat betekent dat je een game die je op je Nintendo Switch bent begonnen, op je laptop kunt voortzetten en al die voortgang weer naar je Switch kunt overbrengen als je er klaar voor bent.

Als je regelmatig consolegames voor een pc koopt en een Xbox One-console hebt, bekijk dan Xbox Play Anywhere-titels. Hiermee kun je de console- en pc-versie van de game kopen voor de prijs van een enkele game.

FAQ

    Hoe sluit ik een Nintendo Switch aan op een tv?

    Om een Nintendo Switch op een tv aan te sluiten, opent u de achterkant van het Nintendo Switch-dock en sluit u de AC-adapter en HDMI-kabel aan. Steek de andere uiteinden van de AC-adapter in een stopcontact en de HDMI-kabel in uw tv. Maak de Joy-Cons los, plaats je Nintendo Switch in het dock en zet hem aan.

    Hoe verbind ik een Nintendo Switch met wifi van het hotel?

    Verkrijg eerst het wifi-wachtwoord bij de receptie. Open de Settings van de Switch en selecteer Internet > Internet Settings Selecteer het netwerk van het hotel en voer uw inloggegevens in wanneer gevraagd. Nadat je het wachtwoord hebt ingevoerd, heeft je Nintendo Switch toegang tot de wifi van het hotel.

    Hoe reset ik een Nintendo Switch?

    Als je een Nintendo Switch wilt resetten, houd je de power-knop ingedrukt totdat de console opnieuw wordt ingesteld, laat dan los en druk nogmaals op de power-knop. Om je Nintendo Switch te resetten zonder game saves te verliezen, zet je hem uit, houd je de volume up en volume down knoppen ingedrukt en druk je op depower knop. Wanneer Onderhoudsmodus wordt geladen, kiest u Console initialiseren zonder gegevens opslaan

Aanbevolen: