Hoe u een Samsung Galaxy Watch op uw telefoon aansluit

Inhoudsopgave:

Hoe u een Samsung Galaxy Watch op uw telefoon aansluit
Hoe u een Samsung Galaxy Watch op uw telefoon aansluit
Anonim

Wat te weten

  • Een Samsung-horloge kan maar met één telefoon tegelijk worden verbonden. Verbinding maken met een nieuwe telefoon: Reset het horloge en stel het vervolgens in met de nieuwe telefoon.
  • Reset je horloge om het klaar te maken: Open Settings > General > Connect to new phone> Doorgaan.
  • Zodra je horloge is gereset: installeer de juiste horloge-app op je telefoon > open de app > tik op je horloge wanneer het verschijnt.

Dit artikel legt uit hoe je een Samsung Galaxy Watch op je telefoon aansluit.

Als je een nieuw, ongebruikt horloge hebt, moet je je Samsung Galaxy Watch helemaal opnieuw instellen.

Hoe verbind ik mijn Samsung Watch met mijn telefoon?

Wanneer u een Samsung Galaxy Watch instelt, omvat het proces het verbinden van het horloge met een telefoon. U kunt uw horloge in de toekomst verbinden met een andere telefoon, maar het kan slechts met één telefoon tegelijk verbinding maken. Dat betekent dat er een back-up van je horloge moet worden gemaakt en opnieuw moet worden ingesteld voordat je het kunt verbinden met je telefoon, tenzij je het probeert te verbinden met de telefoon die je in eerste instantie hebt gebruikt om het horloge in te stellen.

Als je je Samsung-horloge probeert te verbinden met de telefoon die je in eerste instantie hebt gebruikt om het in te stellen, moeten de twee apparaten verbinding maken als ze allebei zijn ingeschakeld, Bluetooth hebben ingeschakeld en er niet te veel draadloze interferentie is.

Zo sluit je een Samsung-horloge aan op de telefoon die je oorspronkelijk hebt gebruikt om het in te stellen:

  1. Plaats de telefoon en het horloge dicht bij elkaar.
  2. Schakel de Bluetooth van de telefoon in.
  3. Schakel de Bluetooth van het horloge in.

    Open Instellingen > Verbindingen > Bluetooth.

  4. Het horloge maakt verbinding met de telefoon.

    Als ze geen verbinding maken, controleer dan de Galaxy Wearable- of Galaxy Watch-app op je telefoon. Als het horloge niet wordt vermeld als een verbonden apparaat, moet u het horloge resetten en opnieuw verbinden.

Een Samsung-horloge verbinden met een nieuwe telefoon

Als je een Samsung-horloge wilt verbinden met een nieuwe telefoon of een verbinding wilt herstellen die niet meer werkt, moet je je Galaxy-horloge resetten. Het is ook een goed idee om een back-up te maken van uw horlogegegevens en instellingen, zodat u tijdens het proces geen gegevens wilt verliezen. Nadat je het horloge hebt gereset, kun je het verbinden met elke compatibele telefoon.

Samsung-horloges werken het beste met Samsung-telefoons, maar ze werken ook goed met andere Android-telefoons. Je kunt een Samsung-horloge aansluiten op een iPhone met beperkte functionaliteit, maar sommige Samsung-horloges werken niet met iPhones. De Galaxy Watch iPhone-app probeert bijvoorbeeld tijdens het installatieproces verbinding te maken met een Galaxy Watch 4, maar de verbinding mislukt.

Zo sluit je een Samsung-horloge aan op een telefoon:

  1. Veeg omhoog vanaf de hoofdwijzerplaat.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Algemeen.

    Image
    Image
  4. Tik op Verbinding maken met nieuwe telefoon.
  5. Als u instellingen en andere gegevens van uw horloge wilt behouden, tikt u op Back-up van gegevens en volgt u de aanwijzingen op uw telefoon.

    Dit is optioneel. Als je de telefoon niet hebt die je oorspronkelijk hebt gebruikt om je horloge in te stellen, sla deze stap dan over.

  6. Tik op Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Je horloge zal zichzelf terugzetten op de fabrieksinstellingen ter voorbereiding op verbinding met een nieuwe telefoon. Leg je horloge neer en pak de telefoon die je wilt verbinden.
  8. Download en installeer de Galaxy Wearable (Android) of Galaxy Watch (iPhone) app.
  9. Tik op Start.

    Image
    Image

    Op iOS, tik op START DE REIS.

  10. Wacht tot de app je horloge heeft gevonden en tik op Galaxy Watch wanneer het verschijnt.
  11. Tik op Koppelen.
  12. Tik op Aanmelden.

    Image
    Image
  13. Tik Doorgaan.

    U moet nu een Samsung-account maken als daarom wordt gevraagd.

  14. Tik Doorgaan.
  15. Tik Toestaan.

    Image
    Image
  16. Tik op Akkoord.
  17. Wacht tot het horloge verbinding maakt.
  18. Tik op Doorgaan of log in bij Google als daarom wordt gevraagd.
  19. Tik op Volgende als je bij stap vijf een back-up van je horlogegegevens hebt gemaakt, of op Skip als je dat niet hebt gedaan.

    Image
    Image
  20. Tik op Herstellen.

    Als je geen back-up van je horloge hebt gemaakt, sla je deze stap over.

  21. Wacht tot de app je back-up herstelt.
  22. Uw Samsung-horloge is nu verbonden.

    Image
    Image

Waarom maakt mijn Samsung Watch geen verbinding met mijn telefoon?

Als je Samsung-horloge geen verbinding maakt met je telefoon, zorg er dan voor dat Bluetooth is ingeschakeld op je telefoon en horloge. U kunt ook proberen uw Samsung-horloge opnieuw op te starten en uw telefoon opnieuw op te starten om te zien of ze verbinding kunnen maken. Als er veel draadloze interferentie is, kun je ook proberen je telefoon en je horloge te verplaatsen naar een gebied waar er niet zoveel interferentie is.

Als je je Samsung-horloge probeert aan te sluiten op een iPhone, houd er dan rekening mee dat sommige Samsung-horloges niet compatibel zijn met iOS. Uw iPhone kan bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Watch 4 lokaliseren en kan zelfs proberen verbinding te maken, maar het verbindingsproces zal mislukken. Als u uw horloge voor de eerste keer probeert in te stellen of te verbinden en het geen verbinding kan maken, controleert u of het horloge compatibel is met uw telefoon.

FAQ

    Hoe bel ik op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Tik op je horloge op Telefoon en kies Toetsenblok of Contacten. Tik op het groene telefoonpictogram om het gesprek te starten.

    Hoe beantwoord ik oproepen op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Om oproepen op je Samsung Galaxy Watch te beantwoorden, tik je op het groene telefoonpictogram en veeg je naar het midden van het scherm. Om een oproep te weigeren, tik je op het rode telefoonpictogram en veeg je naar links.

    Hoe laad ik mijn Samsung Galaxy Watch op zonder de oplader?

    Als u uw Samsung Galaxy Watch zonder oplader wilt opladen, plaatst u de Galaxy Watch op een compatibel Qi-laadstation of een Galaxy Phone die PowerShare ondersteunt. Niet alle Qi-opladers werken met Galaxy Watches en u moet controleren op overtollige warmte wanneer u opladers van derden gebruikt.

    Kan ik mijn Samsung Galaxy Watch zonder telefoon instellen?

    Het hangt af van je model. Wanneer u uw horloge aanzet, veegt u omhoog en tikt u op het vraagteken (?). Veeg vervolgens op het volgende scherm omhoog en tik op here om te beginnen. Als je deze opties niet ziet, heb je een telefoon nodig om je apparaat in te stellen.

    Kan ik mijn Samsung Watch zonder telefoon gebruiken?

    De meeste basisfuncties van je horloge werken zonder je telefoon, maar als je wilt bellen, moet je horloge de LTE-versie zijn met een mobiel abonnement.

Aanbevolen: