Etiket uw slimme stekkers op de juiste manier met de Google Home-app

Etiket uw slimme stekkers op de juiste manier met de Google Home-app
Etiket uw slimme stekkers op de juiste manier met de Google Home-app
Anonim

Slimme stekkers zijn geweldig totdat je niet kunt zien welke stekker welk apparaat bestuurt; dan is het een raadspel. Nou, raad niet meer!

Image
Image

Je slimme stekkers worden nu veel overzichtelijker nu je met de Google Home-app ze allemaal kunt labelen met een apparaattype.

Apparaten labelen: om je smart plugs te labelen, open je de Woning-app, tik je op de smart plug die je wilt labelen en ga je naar de instellingen. Tik daar op Type en kies vervolgens het meest geschikte label. Momenteel kunt u Smart Light, Airconditioner, Koffiezetapparaat, Luchtontvochtiger, Ventilator, Verwarming, Luchtbevochtiger, Waterkoker, TV of Smart Plug kiezen.

Beschikbaarheid: de nieuwe functie werd aanvankelijk ontdekt door 9to5Google, die merkte dat het ongeveer een week voordat het naar Android kwam naar de iOS-versie van de Google Home-app kwam. Als je de optie 'apparaattype' niet zelf ziet, zorg er dan voor dat je hebt geüpdatet naar de nieuwste versie van de Google Home-app. iOS staat op versie 2.25.105; Android is 2.25.1.5.

Bottom line: Slimme stekkers zijn veel handiger dan opstaan en een schakelaar omdraaien (en het is meer futuristisch), en hun goedkope prijs maakt ze gemakkelijk te pakken te krijgen. Deze nieuwe update van de kwaliteit van leven van Google zou ze nog aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker moeten maken.

Aanbevolen: